Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:18 pm

Chou te banez pentru ca nam bani amu,cand naiba o veni?Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:19 pm

te banez pentur ca pentur saprtamana asta mai am incva 10 lei Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:21 pm

Chou te banez pentru ca eu cred ca am numai 5bani=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:22 pm

te banez pentur ca n-am mai cukpatar bluza aia saptamana asta ca tata a zis ca daca iau nota mica la logica ma lasa fara bani si acum am luat un 8 deci sas-mi dea bani mai multei:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:23 pm

Chou te banez pentru ca eu visez la multe,da nu stiu daca o sa le am=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:24 pm

te banez pentur ca si eu la ce visez da' pana devin in relealiate trec multi ani:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:26 pm

Chou te banez pentru ca asa e....><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:27 pm

te banez pentur ca mi-a amortit picioru'Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:29 pm

Chou te banez pentru ca pe mene ma dor picioarele daca stau mult la pc ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:29 pm

te banez pentur ca mi-am gasit pozitia Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:31 pm

Chou te banez pentru ca tot zic ca ma uit la filme da uit ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:31 pm

te banez pentur ca saptamana asta nu mi-am luat acadea de la maga al scolii:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:32 pm

Chou te banez pentru ca nici eu nu chiar imi iau de la chioscu scolii ca mai este ca ii expirat=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:33 pm

te banez pentur ca la noi aduc cornuri si covrigi proaspeti Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:34 pm

Chou te banez pentru ca poate o fi fain acolo=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:34 pm

te banez pentru ca ieri unii luau cu poungile aka pentru toata clasa:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:35 pm

Chou te banez pentru ca Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:35 pm

te banez pentur ca pacat ca noi avem doar 2 baieti Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:36 pm

Chou te banez pentru ca numa 2???
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:36 pm

te banez pentur ca da da' ne trateaza super bine Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:37 pm

Chou te banez pentru ca clasa mea ii fix juma baieti,juma fete=))15-15=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:38 pm

te banez pentur ca toate clasele de filo au mai putini baieti Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:39 pm

Chou te banez pentru ca cu ce medie ai intrat?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:40 pm

te banez pentur ca cred ca cu 9.10 sau mai mare Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:44 pm

Chou te banez pentru ca eu in viata mea noi avea atata=))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 5 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 5 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: