Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 9:52 pm

Sini te banez pentru ca stiu asta ......
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 10:03 pm

Ash te banez pentru ca sper ca nu esti suparata pe mine de ce tiam zis...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Apr 22, 2009 2:52 pm

sini te banez pentur ca (asta e doar o observatie,sa nu te superi pe mine ) Very Happy te comporti ca mine Smile))(in love )Razz :emoticon6:
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Apr 22, 2009 5:01 pm

Chou te banez pentru ca am luat 12 cornuri azi de la scoala
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Apr 22, 2009 5:29 pm

Rose te banez pentur ca eu apropape niciodata nu mancam cornuri luam laptele :X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 1:52 pm

Chou te banez pentru ca noi neam batut cu cornurile=))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 2:57 pm

Sini te banez pt ca bataia cu cornuri e ceva obisnuit in clasa noastra,pentru cei care se bat...
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 3:37 pm

Rose te banez pentru ca eu sunt unul din ei=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 6:51 pm

Sini te banez pentur ca acum am venit de la constanta Sad(
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 8:14 pm

Chou te banez pentru ca mie dor de Ash Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 8:21 pm

Sini te banezpentur ca si mie da' nu in felu' ala Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:12 pm

Chou te banez pentru ca azi la testu de geogra cand nu mai stiam nimic ma gandeam la ea:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:13 pm

sini te banez penturi ca ohh dragostea asta Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:14 pm

Chou te banez pentru ca is nebun dupa ea=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:15 pm

sini te banez penrur ca eu mai bine stau linistita pana la vara Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:16 pm

Chou te banez pentru ca azi no putut sa intre pe net Sad Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:16 pm

sini te banez pentur ca o sa o vezi tu cand o sa intre Smile
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:20 pm

Chou te banez pentru ca am telefon,bun ii si ala=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:20 pm

sini te banez pentur ca ai dreptate Razz
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:21 pm

Chou te banez pentru ca vreau sa scap o data de scoala ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:23 pm

sini te banez pentur ca mie ii vine sa-i dau foc Twisted Evil
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:24 pm

Chou te banez pentru ca si eu visam cami explodez clasa=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:25 pm

sini te banez pentuir ca eu acu' ceva timp am visat ca venise o tornada si-l lua pe profu' de mate pe sus:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:26 pm

Chou te banez pentru ca eu numi doresc asta la profu de mate cai de treaba,mereu ne zice bancuri=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:27 pm

sini te banez pentur ca si profu' din generala era de treaba da' eu l-am, visat p'asta de la liceu Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 2 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: