Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:28 pm

Chou te banez pentru ca ce nas da sa explodeze scoala,da sa nu explodeze ditamai ca casa mea ii la cativa pasi de ea=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:31 pm

sini te banez penturca daca ar exploda liceul nu prea s-ar auzi de la moi Razz
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:33 pm

Chou te banez pentru ca eu o sami aleg liceu la bulan=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:34 pm

sini te banez pentur ca nu cumva ai baut ceva? Suspect
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:35 pm

Chou te banez pentru ca nam baut nimic,da odata mam gandit sami pun viata la bulan=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:35 pm

te banez pentur ca am uitat de ce te banez Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:36 pm

Chou te banez pentru ca pe langa ca visez la Ash mai visez la o masina:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:37 pm

te banez pentur ca sa ghicesc......aste is cele 2 iubiri ale tale?Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:37 pm

Chou te banez pentru ca asa e,da masina se duce una doua daca fac accident cu ea,cu Ash o sa mai dureze...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:38 pm

Smile) sini te banez pentur ca eu am vreo 6 iubiri si toti sunt de sex masculin Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:39 pm

Chou te banez pentru ca mie numi place sa exagerez,da nu observ cand o fac=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:40 pm

Smile) sini te banez p[entur ca vreau sa-mi cumpar costum de baie mov :X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:41 pm

Chou te banez pentru ca deja o inceput sami placa si mie movu:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:42 pm

sini te banez pentur ca eu am vazut deja costumu;' ala da' era inchis atuinci Sad(
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:43 pm

Chou te banez pentru ca azi mi so blocat pcu din cauza unui joc ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:44 pm

sini te banez pentur ca pe mine ma enerveaza sormea ca numai jocuri cu masini descarca>.<
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:44 pm

Chou te banez pentru ca atunci ii dea mea=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:47 pm

sini te banez pentur ca mai mult e baiat decat fata da' tot la baieti se gandeste Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:47 pm

Chou te banez pentru ca care e masina ei preferata?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:48 pm

sini te banez pentur ca nu ma intreba ca nu ma bag pe jocurilke ei da' cred ca toyota si nu mai stiu cum Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:50 pm

Chou te banez pentru ca banuiesc ca o fi Toyota Supra,si mie mio place mult,da mai nou imi place BMW M3 E46:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:50 pm

te banez pentur ca cum zici tu...eu nu ma bag:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:51 pm

Chou te banez pentru ca veni vorba,masina ta preferata carei?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:52 pm

te banez pentur ca...de ce vei sa stii?:>:>
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:52 pm

Chou te banez pentru ca vreau sa stiu daca ii tunabila:X:X
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 3 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 3 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: