Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:45 pm

O.o te banez pentru ca ultima media a fost 8.30 sau cam as Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:45 pm

Chou te banez pentru ca miai facut sperante=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:46 pm

te banez pentur ca la voi in oras nu stiu cu ce media da' o sa primiti un caiet in care o sa va zica liceele i ultimilemedii Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:47 pm

Chou te banez pentru ca oi lua unu la bulan de acolo=))inchid ochii si pun degetu pe unu=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:48 pm

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 660877 te banezpentur ca la mate/info se poate intra cu media mai caca de 8 siceva D
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:49 pm

Chou te banez pentru ca am auzit cai greu si la mate sem 1 am avut media 7=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:50 pm

te banez pentru ca nu esti singurul Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:50 pm

Chou te banez pentru ca mio adus maicamea arahide:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:51 pm

te banez pentur ca mieimi place cioco cioco Razz cu arahide
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:52 pm

Chou te banez pentru ca mie imi place mai multe cu ele:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:52 pm

te banez pentur ca am pofta de o inghetata=))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 1:16 am

Chou te banez pentru ca miai facut si mie pofta ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 1:41 pm

sini te banez pentur ca mi-a facut cinste cineva cu inghetata:P
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 6:26 pm

Chou te banez pentru ca eu pap inghetata
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 7:27 pm

Rose te banez pentru ca am luat mi sa incretit parul
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:22 pm

Ash te banez pentru ca mie imi sta deja paril putin ondulat
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:22 pm

rose te arstez pentru ca ok'z:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:23 pm

rose te banez pentur ca eu mi l-am indreptata Very Happy
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:24 pm

chimy te banez pentru ca ma confunzi
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:24 pm

ash te banez pentru ca sorry Very Happy
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:26 pm

V a banez pentru ca postam in acelasi timp
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:26 pm

te banez pentr ca asa'i Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:27 pm

te banez pentru ca ma plictisesc
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:28 pm

Va banez pentru ca Chou pe forumul tau Anime senasion deschideam un topic cu GFX-urile mele are ceva daca mai dureaza ceva pana le pun?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:28 pm

rose te banez pentur ca nu-i nimic
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 6 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: