Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:43 pm

te banez pentur ca niciodata sa nu mai tai cartofi cand urmeasza un cutremur Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:44 pm

te banez pentru ca eu numa in seara asta am aflat de cutremur ~~"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:44 pm

Smile) yume te banez pentur ca eu demult Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:45 pm

chou te banez pentru ca tu l`ai simtit sau nu?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:46 pm

te banez pentur ca l-am simtit si inca cum:) ...ce n-as fi dat sa fie cineva langa mine Smile)
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:47 pm

Te banez pentru ca la noi n us-a simtit mda...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:48 pm

te banez entur ca nici nu ma itiu sa scriu Smile
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:49 pm

Te banez pentru ca ma dor ochii >.>
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:49 pm

te banez pentur ca si pe mine putin ^^"
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:56 pm

Te banez pentru ca am auzit ca pana la sfarsitu' saptamanii vom afla un raspun in legatura cu tezele unice ^-^ cica 85% din invatamant sau din ce or votat sa nu se mai de ateze si ca profa de roma o zis chiar azi (la medi) ca are o presimtire ca nu vom mai da teze unice >w<
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:57 pm

te banez pentru ca bine ar fi sa nu le mai dam...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:58 pm

te banez pentur ca sa dea Domnul ^^
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:59 pm

te banez pentru ca bine zis..Chou! Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:01 am

te banez pentur ca mie mi-au dat bataie de cap tezele astea >.<
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:02 am

te banez pentru ca te cred...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:02 am

te banez pentur ca parca suntem cobai >.<
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:03 am

te banez pentru ca si cu asta sunt de acord Smile)
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:04 am

te banez pentur ca acum dam teze normale Razz Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:04 am

te banez pentru ca ce noroc pe voi!
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:05 am

te banez pentur ca la voi sunt ultimile teze si gata !
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:06 am

te banez pentru ca nu stiu ce sa zic Very Happy..
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:07 am

te banez entur ca bravo Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:07 am

te banez pentru ca multumesc...nu aplauda...arunca mai bine cu bani Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:08 am

te banez pentur ca sunt leftera Razz
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:09 am

te banez pentru ca : ))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 22 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 22 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: