Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:26 pm

te banez pentur ca am descoperit America Smile)) aka ca am doar 1 ex. ca tema Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:28 pm

te banez pentru ca eu am de invatat pentru test maine si nu am nimic de scris Razz:P
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:30 pm

te banez pentru ca ati dat test nu?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:33 pm

te banez pentru ca da..am dat..la romana..si maine dau la fizica ~~"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:33 pm

te banez pentur ca succes pentur ala de maine :*
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:34 pm

te banez pentru ca chiar am nevoie
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:34 pm

te banez pentur ca eu nu's buna la fizica:))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:37 pm

te banez pentru ca eu sunt Razz...deocamdata ^^" Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:37 pm

te banez pentur ca in geneal mai stiam cate ceva da' in liceu m-am lasat de invatat prea mult la fizica:))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:42 pm

te banez pentru ca aha Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 4:48 pm

te banez pentur ca imi place viata asa cum e O.o
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 5:04 pm

te banez pentru ca mie nu`mi prea place ~~"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 5:05 pm

te banez penture ca eu am zis asta azi da' daca ma intrebi maine n-o sa-ti mai zic asa:)))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 6:02 pm

Chou te banez pentru ca am venit si pe aici Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 6:04 pm

Sini te banez pentur ca bine ai revenit Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 6:05 pm

Chou te banez pentru ca aseara mam distrat de numa cu mami=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 6:09 pm

te banez pentur ca mama nu vrea sa merg la padure de 1 mai da' eu tot ca mene zic Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 6:44 pm

chou te banez pentru ca mami vrea sa mergem la munte RazzVery Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 7:08 pm

Yume te banez pentru ca diseara presimt ca o sa ma distrez din nou,cu o berula=))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 7:48 pm

Sini te banez pentru ca aici la mine ploua :XX:
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 8:05 pm

rose te banez pentru ca la mine nu ploua Razz
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 8:22 pm

Yume te banez pentru ca nici la mene Razz
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 9:46 pm

Sini te banez pentru ca azi o fost chiar fain afara
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 9:47 pm

Yume te banez pentru ca si la mene Razz
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitimeMier Apr 29, 2009 9:52 pm

sini te banez pentru ca ai avut vreun test azi?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 31 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 31 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: