Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:41 am

Sini te banez pentru ca deci venisem de la scoala iar eu cand mai vin dansez prin casa ca dau drumu la dvd si nu era nimeni acsa si cum tot tiopaiam eu oeacolo am dat dintr-o data foarte atre cu mana de gemul de la baie si so spsrt doamne ce mam speriat si am vazut ce tare ma taiasem degetul cel mai inalt aproape ca imi atarana am facut numai sange prin casa miam murdarit si geaca pana am ajuns la mama numai picaturi de snage am lasat in urma mea si mai si ploua era in decembrie si cand am ajuns la mam debea acolo am inceput sa plang si atrebuitsa ma duc la bacu ca dac ramaneam in onesti ramaneam infirma nu mai puteam sami misc mana dreapta vreodata opff am stat acolo o saptamana si ceva ...sa intamplat anul trecut
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:43 am

Ash te banez pentru ca ioi!!eu de aia nu fac nicio prostie ca mai bine stiu ca numi rup nimica sau sami sparg capu....
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:46 am

Sini te banez pentru ca mda partea buna e ca nam mers la scoala o luna : ) ) ) partea rea a durut super tare
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:47 am

Ash te banez pentru ca daca as fi acolo cred ca toata ziua numa langa tine as fi >
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:49 am

Sini te banez pentru ca mercy de condolante : ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:50 am

Ash te banez pentru ca nu vreau sa patesti nimica,LY4E!!:X:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:51 am

Sini te banez pentru ca am patito deja deci ce sa mai : ) )mai urmeaza sa ma spulbere o masina pe strada odata chira era una sa dea peste mine defapt de mai multe ori
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:52 am

Ash te banez pentru ca si maicamea era sa fie placinta daca nu vedea ca venea un dobitoc cu viteza ><
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:53 am

Sini te banez pentru ca odata eram cu bicicleta si unul chiar dadea cu spatele si aproape co dat peste mine
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:54 am

Ash te banez pentru ca nu mai vreau sa adu nenorociri...mai bine sa ne bucuram ca ne iubim:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:55 am

Sini te banez pentru ca asai
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:59 am

Ash te banez pentru ca daca te sun nu te speria de vocea mea,ii ca de popa=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:00 pm

Sini te banez oentru ca nu a suna can ii tellefonul la incarcat
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:01 pm

Ash te banez pentru ca nam de unde sa stiu,si imi dai nr tau de RDS ca nu vreau sati consum centii dupa orange:*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:01 pm

Sini te banez opentru ca eu nu folosesc telefonul ala nimeni nu il foloseste
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:03 pm

Ash te banez pentru ca eu mai mult folosesc ala ca ala nu tre incarcat cu credit=))ala pot vorbi incontinuu cu tine:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:03 pm

Sini te banez pentru ca nici nu stiu pe unde e : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:04 pm

Ash te banez pentru ca facem cum vrei tu:*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:05 pm

Sini te banez pentru ca mercy:X:*
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:05 pm

Ash te banez pentru ca nai pentru ce :X:X:X:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:06 pm

Sini te banez pentru ca ce subiect sa ma discutam?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:07 pm

Ash te banez pentru ca iti zic la ce ma pricep eu :telefoane,calculatoare si masini:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:08 pm

Sini te banez pentru ca bravo fix la alea nu ma pricep eu : ))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:10 pm

Ash te banez pentru ca deja incep sa ma cert cu soramea....
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:10 pm

Sini te banez pentru ca nu te rog
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 12 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 12 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: