Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Intrebare pentru urmatorul jucator!

In jos 
+6
Lolita
Yuuki Cross
Shyou
Hinamori
Inoue
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 10:28 pm

spun doar un singur lucru ...music is my life^^
tie iti place?
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 10:47 pm

Normal cum ai zis si tu "music is my life" : ))

Iti e dor de o furtuna ?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 10:47 pm

sincer cam da Smile)
iti plac tunetele si fulgerele?
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 10:50 pm

Noraaal le ador aka mi-ai adus aminte de o faza de ieri de la medi la math : )) se facea ca eram prin mijlocul unei probleme si numa odata tuna tare, profa so speriat si alalat la fel da eu " Wooaaa ce misto ador tunetele si fulgerele", da la aia doi : O_O" iti plce asa ceva? Neutral" da eu:"Normal" Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 660877 ce fete or facut Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 660877
Ai vrea sa cada acum curentu'?si sa te prinda o mana ca de zombi de picior? : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 10:57 pm

Smile) neah daca era vampir dragut mai ziceam Smile)
ai vrea sa pleci intr-o calatorie in timp?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:00 pm

Da foarte mult

Ai vrea sa ai 50 de forumuri?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:00 pm

neah 2 facute de mine imi ajung Smile)
tu ai vrea?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:02 pm

Nu am deja 2

Ai vrea sa re certi cu cineva?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:22 pm

nu n-am chef acum:))
tu ai vrea?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:27 pm

eu nu
ai vrea sa vorbesti cu mine?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:28 pm

de ce nu Smile)
vrei sa-ti spun dece nu mai joc jocu' ala?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:29 pm

normal :X:D
dar tu ai vrea sa`mi zici?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:30 pm

da trebuie sa spun cuiva ca dee inca mai radeX(
ma astepti?Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 12:41 am

normal Smile)
ai vrea sa te culci?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 9:51 am

tocamai mam trezit : ) ) )
Ai vrea ca camera tasa fie plina de flori:X:X:X?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 12:48 pm

mda ^^"
dar tu ai vrea?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 12:54 pm

logic ar fi super:X:X
Cum e vremea la tine?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 1:05 pm

poi cam ploua Smile)
dar l;a tine?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 6:05 pm

Innorat...

Ce ai mancat la pranz?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 6:05 pm

poi salata de fructe si un sandwichi
Dar tu?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 6:07 pm

Ciorba si piept de pui la gratar cu cartofi prajiti si salata

Cand e ziua ta?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 6:08 pm

hehe pe 29 august...implinesc 16 ani :X
iti plac macaroanele?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 6:09 pm

Pey imi plac spaghetele milanese

Iti plac spaghetele milanese?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 6:09 pm

dapz imi plac
iti place sa mananci peste?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitimeSam Mai 02, 2009 6:10 pm

Pey...da

Iti place pe plaja?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 11 I_icon_minitime

Sus In jos

Intrebare pentru urmatorul jucator!
Sus 
Pagina 11 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Porunca pentru celalt jucator
» Sugestii pentru forum
» Nota pentru semnatura anterioara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: