Pai in primul rand vreau sa zic ca forumul arata splendid tema e pe gustul meu si nu 'ustura la ochi' ca fiind o culoare tipatoare...acum cateva sugestii:
-Forumul "Primul forum"ar fi ok daca i-ati schimba numele...incercati sa-l faceti sa fie legat de topic-urile respective.De exemplu ar puyea fi numit" Diverse" ceea ce ar include si categorii. De exemplu la acesta ar merge sa fie categoria"Altele" sau "Off Topic" si ar fi trebui mutate si celelalte forumrui spre exemplu " Animale";"Povesti";"Glitters" si "Muzica" forumurile "Concursuri" si "Jocuri" au nevoie de o categorie separata care sa le cuprinda numai pe ele...la fel si forumul cu "Arhiva". Nu ar strica sa redenumiti "Prima categorie", incerca sa o inlocuiesti cu un titlu de exemplu " Administrare" sau " Forum Project" sau "Welcome" sunt multe nume pe care i le-ai putea da.Ai putea creea o noua categorie numita "Fan Area" unde sa intre forumurile" Fan Art";"Fa Fiction";"Fan Gfx" si "Fan Amv".Aceeasi poveste si cu forumul "Teste & Quiz-uri", tot la fel si cu "Inscreri Personaje" si "Galerie Foto", astea doua chiar ar necesita o categorie speciala pentru ele...la fel si cea cu "Anime", apropo fixati ceasul...deocamdata leam zis pe acestea, mai am si altele dar cred ca daca ai face toate aceste lucruri ar fi un pas extraordinar pentru aspectul si structura forumului...