Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Intrebare pentru urmatorul jucator!

In jos 
+6
Lolita
Yuuki Cross
Shyou
Hinamori
Inoue
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Admin
Anna

Intrebare pentru urmatorul jucator! Empty
MesajSubiect: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeMier Mar 25, 2009 1:36 pm

Cred ca stiti jocul asta...

User1a:Ce faci?
User2:Mananc.Unde mergi?

Si tot asa!

Incep eu:

Cum vi se pare forumul?
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeMier Mar 25, 2009 1:38 pm

superb,doar ca ii mai trebuie emoticoane(vb asta la cosul de gunoi)
iti place mermaid melody?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeMier Mar 25, 2009 1:41 pm

Da

Iti place imaginea de fundal a forumului?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 10, 2009 7:08 pm

O ador
Cat de mult iubesti animalele?(%)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 1:32 pm

100%

Cat la suta iti place pizza?
Sus In jos
Shyou
Anime fan
Shyou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 12:26 am

99 % este chiar buna insa acum nu am voie -.-'' pacat pentru ca mie una imi place foarte mult ^^

next: ai vrea sa fi o gothic lolita?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeLun Apr 13, 2009 1:07 pm

Nu

Ai vrea sa fie iarna?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 8:49 am

mnu urasc iarna
Ai vrea sa mananci un pufulete roz? : >
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 12:22 pm

Gata cu pufuletii mi-e geata de la ei!

Ai vrea sa ai gaini?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 8:39 pm

nu as vrea sa am leii
Ai vrea sa desenezi un fluture ?
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 9:19 pm

Nu , ca nu am chef acu' poate mai tarziu : ))

Ai vrea sa primesti de Pasti un ou de ciocolata si sa iasa din el Huidu Intrebare pentru urmatorul jucator! 660877?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 9:24 pm

poate:))
Ai vrea ca de pasti sa ma primesti pe mine intr-un ou ? : ) ) )
Sus In jos
Shyou
Anime fan
Shyou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 8:58 am

asta suna foarte ciudat -______-'' sincer nu stiu daca vom avea oua poate dar inca nu stiu -.-''

next: ce parere ai despre stilul Gothic Lolita?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:24 am

Dragut...

Ce parere ai despre mine?
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:49 am

Ca esti o persoana de treaba si o admina buna ^^

Ai vrea sa primesti de Pasti iepuri?
Sus In jos
Lolita
Anime special member
Lolita

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:12 pm

Daca sunt albi si pufosri sigur ca da ^^

Ai dori sa zbori in cosmos fara echipament?
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:26 pm

Nuu, nu vreau sa mor : ))

Ai vrea ca luna sa fie lipita de pamant ( ce mai intrebare >.<)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:35 pm

Da...

Ai vrea sa iti pui un mar pe cap(=Intrebare pentru urmatorul jucator! 660877))))))
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:39 pm

Da si sa ma duc cu el pe strada : )) m-as amuza sa vad mutrele tuturor Intrebare pentru urmatorul jucator! 660877

Ai vrea sa primesti un cadou de pasti din care sa iasa Sinistra? : ))
Sus In jos
Lolita
Anime special member
Lolita

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:59 pm

vai ar arata interesant si insasi personajul din Kiddy Grade si El insa-si :emoticon6:
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 1:19 pm

Lolita ai uitat sa pui intrebarea draga fi atenta : ) ) ))
Ai vrea sa sari cu parasuta? : > : >
Sus In jos
Lolita
Anime special member
Lolita

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 1:24 pm

Cer scuze Rolling Eyes nu se va repeta

Asta-mi doream mereu si sa aterizez pe scoala ^^

Ai dori sa mergi in plina viteza in masina?fara sa te opreasca nimeni ^^
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 1:26 pm

(hey nui nimic glumeam doar nuti fa griji mi sa intamplat si mie Smile

Uuu ce tare ar fi sa ma busesc de toate cladirile : )) )
Ai vrea sa ai puteri supranaturale?
Sus In jos
Lolita
Anime special member
Lolita

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 1:42 pm

As dori asupra apei electricitate si poate puteri intunecate ar fi super cool ^^

Ai dori sa existe demoni,vampiri,vircolaci si alte chestii din astea? Si sa fii vinator?
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 1:47 pm

Nuuu Intrebare pentru urmatorul jucator! 660877 mai bine ii las in pace

Ai vrea sa poti sa-ti iei infatisare de pisica noaptea? ma rog cand doresti : ))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! I_icon_minitime

Sus In jos

Intrebare pentru urmatorul jucator!
Sus 
Pagina 1 din 14Mergi la pagina : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Porunca pentru celalt jucator
» Sugestii pentru forum
» Nota pentru semnatura anterioara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: