Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Nota pentru semnatura anterioara

In jos 
+7
Zoey
Andy Andain
Lolita
Hinamori
Shyou
Anna
Inoue
11 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Inoue
Admin
Inoue

Nota pentru semnatura anterioara Empty
MesajSubiect: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeMar Mar 31, 2009 2:50 pm

Deci,note de la 1 la 10 pt semnatura de dianintea ta
Acum,voteaza semnatura mea Wink
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeMar Mar 31, 2009 2:54 pm

10 e dragutz semnatura ta Wink
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeMar Mar 31, 2009 2:59 pm

10 si ptr tine.semnatura ta este cool Wink
Sus In jos
Shyou
Anime fan
Shyou

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeMar Apr 07, 2009 7:56 pm

huh ^^'' 9 pentru ca nu e foarte clara....cand mai faci vreo semnatura salveaza-o in alt format pentru calitate mai buna ^^
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeMar Apr 07, 2009 8:19 pm

9,80 frumoasa dar e putin cam neclara
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 10, 2009 6:46 pm

Nu iti pot da nota pentru ca nu ai semnatura...
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 8:45 am

10+stilata Ador Rosario+Vampire ;x;x;x
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 12:20 pm

10 e de la trupa Shok nu-i asa?^^
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 8:43 pm

primele versuri sunt de la link park iar celelalte nu mai stiu
10 ;x;x;x apropo ador tema forumului mov;x;x;x;x;x;x;x;x;x
Sus In jos
Shyou
Anime fan
Shyou

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 9:04 am

heh..nu stiu in jur de nota 8 pentru ca versurile suna cam ciudat...cel putin cele in romana suna foarte ciudat cat despre cele in engleza nua m ce comenta....insa eu tot la nota 8 raman -__-
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:27 am

9 e cam neclara semnatura ta
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:41 pm

10
imi place Moka
----------------
(Si elly versurile nu sunt ciudate mie una imi plac)
Sus In jos
Lolita
Anime special member
Lolita

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 1:13 pm

Tu nu ai semnatura dar versurile imi plac deci un 9.6 ^^
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 2:01 pm

10 imi place mult^^:-)
Sus In jos
Shyou
Anime fan
Shyou

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 7:33 pm

huh 9 pentru ca imaginea din partea stanga este cam neclara....in rest este ok sa zic asa dar cam simpla -.-'' doar ca imi place destul de mult Moka asa ca nota este 9
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 8:15 pm

Av:Nu chiar imi palce stilul sepia...5
Sign:Aici imi place fontul pe care lai folosit pentru text,deci 6
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 8:19 pm

10 e frumoasa semnatura
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 9:05 pm

Av:10!!Imi place Razz
Sign:Din cate stiu din semnatura asta erau 2 variante,da imi place mult si asta,deci 10
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 9:23 pm

10 e frumoasa semnatura ta(am mai zis odata asta)
Sus In jos
Zoey
Editor
Zoey

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:50 pm

Rosario
Av:Imi place 10
Sing:10 e super !!:X
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 12:52 pm

Haha ai sister ca esti a mea >: )

Semnatura: 10+ ador mov-ul acela :X
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 1:04 pm

10 imi place semnatura ta
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeSam Apr 18, 2009 8:43 pm

sig: 10+ ador personaju Rosario
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 12:09 pm

10+ frunoasa semnatura
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 9:53 am

10...imi place mult Moka..si semnatura e chiar frumoasa^^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara I_icon_minitime

Sus In jos

Nota pentru semnatura anterioara
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Sugestii pentru forum
» Intrebare pentru urmatorul jucator!
» Porunca pentru celalt jucator

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: