Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Nota pentru semnatura anterioara

In jos 
+7
Zoey
Andy Andain
Lolita
Hinamori
Shyou
Anna
Inoue
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Anna
Admin
Anna

Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 I_icon_minitimeMier Apr 22, 2009 5:15 pm

10+ e furmoasa semnatura ta
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 1:39 pm

10 imi place mult :X:D
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 3:05 pm

10++ e super
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 2:23 pm

10 + no comment Very Happy
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 6:23 pm

10+++ am votat deja
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Iul 16, 2009 7:11 pm

10 pentru av tau nemu
Sus In jos
Serena C.C.
Anime new member
Serena C.C.

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Sept 13, 2009 5:36 pm

uhm, avatarul e dragut, dar simplu, sa zicem un 8, iar semnatura, e destul de kawaii, iti dau 9 Smile
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 I_icon_minitimeJoi Sept 24, 2009 4:07 pm

av imi palce...este cu C.C. ;x aka 10 si sigul tot 10...imi palce ;]]
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 I_icon_minitimeVin Ian 29, 2010 10:30 pm

10 imi place mult semnatura ta
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Nota pentru semnatura anterioara   Nota pentru semnatura anterioara - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Nota pentru semnatura anterioara
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Sugestii pentru forum
» Intrebare pentru urmatorul jucator!
» Porunca pentru celalt jucator

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: