Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Intrebare pentru urmatorul jucator!

In jos 
+6
Lolita
Yuuki Cross
Shyou
Hinamori
Inoue
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:47 pm

Cu sute de maini,capete,picioare,si cai verde si mic=))
Crezi in OZNuri?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:48 pm

nu prea Smile
in fantome crezi?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:51 pm

Dap,cred ca am vazut una in pod=))
Iti place monstertruckurile?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 1:42 pm

nu stiu ce's alea Very Happy aka am auzit da' nu m-a interesat Very Happy
iti place inghetata de cioco cioco Smile)?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 6:29 pm

Sigur Smile

Cate minute dureaza pauza cea mare de la tine de la scoala?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 7:29 pm

15 minute:X:X:X:X:X
Ce faci tu in pauza?:>
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:34 am

Ma gandesc la tine:X:Xda si la ore ><
Ai vrea sa iti dau o masina pe gratis?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:36 am

ar fi tare da daca habar nam sa conduc ce sa fac cu ea
animalul tau preferat (din jungla,padure...etc
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:37 am

Pai..pisica,cainele,lupu,leul,pisica salbatica si cam atat
Ce faci in vacanta de vara?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:39 am

Waaa ma duc la strand cu priteni stua cu priteni de dimineata pana seara ma distrez ies in oras hainwe de toate numi place sa plec la mare sau la altele daca nu vin si prieteni mei
dar tu?:>
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:41 am

Pai eu?Inca nu am planuit=))poate stau intruna la pc si cu tine la tel=))
Ce iti place cel mai mult la mene?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:43 am

tot ce intrebare mai pui si tu : )) )
ai iesit verodata cand ploua si tiai pus capul sub streasina ? : ) )) eu da : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:44 am

Nu mai stiu=))Cand ploua mai ma duc in curte si ma plimb=))
Care e cel mai valoros lucru de al tau?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:46 am

ehh nu stiu sigur care ar fi ala
Iti place sau nu scoala argumenteaza : ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:47 am

Sincer,nu mio place!!Is prea grele cartile si plus ca unii profesori mai is si loviti in cap
Teai supara daca teas imbratisa?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:49 am

nu deloc dai drumu : ) ) )
ce film tea infricosat cel mai mult?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:54 am

unu cand mam uitat cu maicamea,ca era o familie care o cumparat o casa si casa era sub un mormant,si noaptea or inceput sa sara sicriile cu morti din pamant=))
La care film ai ras cel mai mult?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 10:50 am

Ehh nu imi aduc aminte prea mukt dar stiu cand am ras ultima datav si asta a fost ieri cand so aruncat un coleg alex pe jos ca ,cica vine politia dupa el : ) ) ) ) )) ) ) ) )
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:23 pm

Pai, pun eu intrebare daca ai uitat sa o pui so:

Ai vrea sa fie scoala numa 2 zile?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:25 pm

(scuze yoru-chan imi dadusem eu seama ca uitasem ceva : ) ) ))
pai nu chiar probabil ca as vrea numai ca in alea 2 zile sa facem numai romana:X:X:X:X:X:X
La ce scoala inveti?(eu lA sCOALA nR. 1)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 1:20 pm

la scoala nr. 3 Razz
in ce clasa esti?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 1:42 pm

A7a:X:X:X:X:X:X
de cate ori ai sunat cu nr. ascuns in ore?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 3:07 pm

Niciodata

Ce parere ai despre imaginea de fundal a forumului?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 4:12 pm

e darguta :X
iti place movu' ?Very Happy
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 4:13 pm

evident :X:X:X:X
iti place rozul?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebare pentru urmatorul jucator!   Intrebare pentru urmatorul jucator! - Pagina 5 I_icon_minitime

Sus In jos

Intrebare pentru urmatorul jucator!
Sus 
Pagina 5 din 14Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Porunca pentru celalt jucator
» Sugestii pentru forum
» Nota pentru semnatura anterioara

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: