Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+3
Andy Andain
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 8:19 am

zoey te arestez pentru ca de ce esti suparata?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 4:40 pm

te aresteza pentur ca ma enerveaza durerea asta >.<
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 4:45 pm

Chou te arestez pentru ca ii caut la un coleg un crack >.<
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 4:53 pm

te arestez pentur ca i hate my life >.<
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 4:57 pm

Te arestez pentru ca me too ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 4:58 pm

te arestez pentur ca numai minunatii gasesc in buzunare Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 5:08 pm

Chou te arestez pentru ca i miss Ash:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 5:27 pm

sini te aretsez pentur ca offf
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 5:31 pm

Chou te arestez pentru ca aseara am baut bere si mi so parut ciudat ca nu am ametit da somnoros eram
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 5:38 pm

sini te aretsez pentur ca eu acu' baue laptic :X:X Zuzu my favourite :X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 5:42 pm

Chou te arestez pentru ca eu nam baut de demult lapte=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 5:44 pm

Sini te arestez pentur ca si eu n-am mai baut de vreo 3 luni si ceva da' asta mi-a placut intotdeauna :X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 5:51 pm

Chou te arestez pentru ca mie imi place ceaiu:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 5:51 pm

sini te arestez pentur ca mie imi place mai mult ceaiu' rece aka lipton :X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 5:58 pm

Chou te arestez pentru ca mie imi plac toate numa ceai din ala verde nu=))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 6:04 pm

sini te arestez pentru ca si mie imi place ceaiu' :X:X:X:D
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 6:05 pm

Yume te arestez pentru ca te invit la un ceai=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 6:06 pm

Sini te arestezpentur ca yume am reusit chatu'Smile))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 7:55 pm

Chou te arestez pentru ca am vazut si felicitari :*:*:*:*:*:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 7:56 pm

Yume te arestez pentru ca tre sa scriu ceva la romana...XP
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 8:01 pm

Sini te arestez pentru ca trebuie sa plec la tren...zbye :*:*:*:*
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 8:36 pm

yume te arestez pentur ca la mine acu' a sunat trenu' in gara Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:38 pm

Chou te arestez pentru ca o fost unchiu meu pe aici:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:42 pm

sini te arestez pentur ca nu cred ca pot sa stau fara prieten pan' la vara Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:44 pm

Chou te arestez pentru ca esti ca mene=))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 35 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: