Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+3
Andy Andain
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:37 am

Ash te arestez pentru ca eu ma refeream la ce te pricepi tu cel mai bine,nu la subiecte de discutii=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:38 am

Sink te arestez pentru ca eu ma pricep la multe : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:40 am

Ash te arestez pentru ca zimi si mie:*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:43 am

Sini te araestze pentrru ca ma pricep la meers pe bicicleta : )) si pe role : ) ))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:44 am

Ash te arestez pentru ca si eu stiu pe bicicleta,da cred ca am uitat=))si amu vreau sa stiu sa merg pe skateboard:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:46 am

Sini te arestez pentru ca e usor dar mai usor sa cazi : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:47 am

Ash te arestez pentru ca am experimentat si eu=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:48 am

Sini te arestez pentru ca bravo : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:49 am

Ash te arestez pentru ca din pacate bicicleta so micit si eu am crescut,amu imi tre una mai mare=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:50 am

Sini te arestez pentru ca : ) )) ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:51 am

Ash te arestez pentru ca mam obijnuit cu culoarea forumului=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:51 am

sini te arestez pentru ca mie tot numi place
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:53 am

Ash te arestez pentru ca nici mie numi place da am inceput sa ma obijunuiesc cu ea=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:54 am

Sini te arestez pentru ca si eu la fel
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:55 am

Ash te arestez pentru ca sper so schimbe ><
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:56 am

Sini te arestez pentru ca oricum o schimba sper
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:58 am

Ash te arestez pentru ca amu so trezit soramea
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 11:59 am

Sini te araestez pentru ca e somnoroasa : ))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:02 pm

Ash te arestez pentru ca am aflat ca so culcat la 2!!eu iam zis ca nu vreau sa se culce asa tarziu da se pare ca pereti ma asculta...
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:02 pm

Sini te arestez pentru ca eu daca as fi avut un frate mai mare faceam la fel : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:03 pm

Ash te arestez pentru ca eu de aia ii ziceam pentru ca eu stateam mai tarziu si acum miam stricat ochii,si eu nu vreau sa isi strice si ele ochii...
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:04 pm

Sini te arestez pentru ca okz
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:05 pm

Ash te arestez pentru ca si tie iti recomand sa nu te culci tarziu
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:06 pm

Sini te arestez pentru ca in vacanta de vara stateam pana la 3,2 noaptea si ma uitam la animeuri sau la filme
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:06 pm

Ash te arestez pentru ca nu vreau sati strici ochii:((
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 19 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 19 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: