Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+3
Andy Andain
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:07 pm

sINI TE arestez pentru ca sti ca nu am cum sa mi stric
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:08 pm

Ash te arestez pentru ca sper sa fie asa,pentru ca eu din departare vad cu ceata ><
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:09 pm

Sini te arestez pentru ca rau de tine
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:11 pm

Ash te arestez pentru ca amu nam ce sami fac,mam obijnuit sa stau pana tarziu,si ca miam stricat ochii incerc amu sa nu mai stau asa de tarziu,poate exista o cale ca sami vad din nou clar...
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:12 pm

Sini te arestez pentru ca stiu eu o cale ochelari
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:13 pm

Ash te arestez pentru ca si eu ma gandeam la aia,da numi plac ochelarii...cred ca iau pe urma lu varumeu..el poarta ochelari....
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:14 pm

Sini te arestez pentru ca atunic lentile de contact
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:15 pm

Ash te arestez pentru ca nu e o idee rea,merci:*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:15 pm

Sini te arestez pentru ca cu placere
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:16 pm

Ash te arestez pentru ca teai inregistrat pe forumu ala?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:17 pm

Sini te arestez pentru ca mnu scuze
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:17 pm

Ash te arestez pentru ca nui nimic,am zis ca nu te oblig
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:18 pm

Sini te arestez pentru ca okz
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:19 pm

Ash te arestez pentru ca nu stiu daca surorile mele o sa vor vreodata sa se inteleaga cu tine...
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:20 pm

Sini te arestrez pentru aca nu conteaza daca nu vor eu doar am incercat
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:26 pm

Ash te arestez pentru ca stiu ca ai incercat,da ele nu vor sa inteleaga asta,asa ca mai bine ma cert cu ele da raman la tine:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:26 pm

Sini te arestez pentru ca off fa cum vrei tu mai
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:27 pm

Ash te arestez pentru ca tu cum ai vrea sa fac?iti cer o parere....
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:28 pm

Sini te arestez pentrui ca dupa mine tias spune sa nau faci nimic si gata : )) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:29 pm

Ash te arestez pentru ca oke,fac asa,da macar sa aflu ce le deranjeaza.
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:29 pm

Sini te arestez pentru ca okz
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:30 pm

Ash te arestez pentru ca imediat bag un rock=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:31 pm

sini te arestez pentru ca ok : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:33 pm

Ash te arestez pentru ca acum ascult ATB:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:34 pm

sini te arestez pentru ca ok da nu stiu cine is aia
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 20 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 20 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: