Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+3
Andy Andain
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 5:44 pm

chou te arestez pentru ca sunt aiurita astazi...mai mult decat de obicei..sau poate nu Very Happy:))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 5:46 pm

Yume te arestez pentru ca urasc sa dua teza macar o dam miersurea viitoare
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 6:15 pm

rose te arestez pentur ca noi o sa dam teza la roman pe 8 mai si nu imi fca griji Very Happy
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:09 pm

chou te arestez pentru ca nu vreau sa ma gandesc la teze Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:42 pm

yume te arestez pentur ca mie imi este frica de aia la latina ca nu stiu nimic Sad(
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:45 pm

chou te banez pentru ca te cred...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:53 pm

yume te arestez pentur ca maine nu fac sportu' Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:54 pm

te arestez pentru ca nici eu nu stiu daca mai stau la sport..e ultima ora ~~"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:32 pm

te arestez pentur ca eu o am a 3a ora si am inca febra musculara de luni >.<
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:33 pm

te arestez pentru ca ce v`o pus sa faceti de ai facut febra musculara?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:42 pm

te arestez pentur ca ne-a pus profa sa alergam parca eram in aramata si apoine-a pus la basket >.<
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:42 pm

te arestez pentru ca : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:43 pm

te aretsez pentur ca maine nu am chef sa fac sportu' si ii zic lu' profa >.<
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:47 pm

te arestez pentru ca cred ca nici eu maine nu fac Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:48 pm

te arestez pentur ca am chef de jucat ceva da' nu stiu ce Smile))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:49 pm

te arestez pentru ca nu mi`am invatat nimic la romana..cred ca ma trezesc dimineata...ca in seara asta nu mai am chef ~~"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:51 pm

te aretsez pentur ca cine mai are chef sa invete la ora asta ^^"
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:52 pm

te arestez pentru ca ai dreptate
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:53 pm

te arestez pentru la cum ma stiu eu toata saptamana n-o sa am chef Smile))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:54 pm

te arestez pentru ca si eu tot la fel patesc..n`am chef sa invat..si nici sa dau teste Sad(Sad( sa ma omoare cineva Sad(
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:54 pm

te arestez pentur ca abia astept 1 mai :X
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:55 pm

te arestez pentru ca si eu Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:56 pm

te arestez penturca m-a speriat sormea Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:56 pm

te arestez pentru ca : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 9:57 pm

te arestez pentur ca acum chiar cred ca o sa reusesc sa stau fara preten pan' la vara Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 38 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: