Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+3
Andy Andain
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:48 pm

te arestez pentur ca imi place sa-mi traiesc viata :X:X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:49 pm

Chou te arestez pentru ca mie nu Neutral
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:50 pm

sini te arestez pentur ca zic asta dic cauza celor intamplateazi :X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:51 pm

Chou te arestez pentru ca eu am N motive de ce numi place XP
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:52 pm

sini te arestez pentur ca daca si tu iubesti cred ca ar trebui sa te simti in al 9 lea cer Smile) (uite cine vorbeste:)))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:53 pm

Chou te arestez pentru ca asta asa e XP
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:54 pm

sini te arestez pentur ca deja am inceput sa spun prostii Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:56 pm

Chou te arestez pentru ca ce ai zis nu e prostie,ci adevar
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:58 pm

sini te arestez pentur ca stiu da' bene ca nu ma auzi Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:02 pm

Chou te banez pentru ca nu inteleg la ce te referi=))is cam 8-} la ora asta
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:02 pm

te arestez pentur ca nevermind Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:03 pm

Chou te arestez pentru ca oke,love is in the air....Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 660877
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:04 pm

sini te arestez pentur ca asa'i :X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:04 pm

Chou te arestez pentru ca maine imi ia mami bere!!wohoo!!!:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:05 pm

te aretsez pentur ca acum chiar ti-as face cinste cu sampania aia ca mi-a dat-o mr.bunny Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:07 pm

Chou te arestez pentru ca sampania o folosesc pentru ocazii speciale,si vinul,berea o beau cand vreau=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:08 pm

sini te aretsez pentur ca daca tot nu vrei o beau eu Razz:)))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:10 pm

Chou te arestez pentru ca o so folosesc pentru nunta mea si a lui Ash:X:X=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:12 pm

sin ite arestez pentur ca ma inviti si pe mene?:>:>Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:13 pm

Chou te arestez pentru ca fi sigura ca da,daca vrei poti sa fi nasa=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:14 pm

sini te aretsez pentur ca je vrea si cred ca am si nas :X:x
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:15 pm

Chou te arestez pentru ca oke:Xte asteptam la nunta=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:15 pm

sini te arestez pentur ca imi caut rochie Smile) Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:17 pm

Chou te arestez pentru ca oke=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:18 pm

sini te arestez pentur ca imi tremura mana Razz:)))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 36 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 36 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: