Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:11 pm

Chou te banez pentru ca am un wallpaper cu fulgere din alea mari da parca aia ii in Mexic,ca is cactusi pe pajiste....
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:11 pm

sini te banez pentur ca ai spus Mexic?:>:>:X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:12 pm

Chou te banez pentru ca yep,mexic am zis,da nu stiu sigur daca chiar acolo ii
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:14 pm

sini te banez pentur ca Mexic se pozitionea\zape locu 2 in topu' tarilor mele preferate dupa Japonia:X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:14 pm

Chou te banez pentru ca mie imi place Germania ca acolo se fabrica BMW:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:16 pm

te banez pentur ca lu' moi ii plac tarile calde Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:17 pm

Chou te banez pentru ca mie imi place orice oras,mai ales ala care iti pune viata in pericol=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:18 pm

sini te banez pentur ca la mene daca are o plaja apropae si cute guys nu-mi pasa de nimic:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:19 pm

Chou te banez pentru ca o sa fie tuning auto la Arad da nare cine sa ma duca pan' acolo Sad Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:20 pm

sini te banez pentur ca gasesti tu cu cine RazzVery Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:21 pm

Chou te banez pentru ca am uitat sa ma uit cand o sa fie=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:21 pm

sini te banez pentur ca Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:24 pm

Chou te banez pentru ca o sa fie pe 10 mai Sad Sad de la ora 11 Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:29 pm

te banez pentr ca cade duminica Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:39 pm

Chou te banez pentru ca eu credeam ca luni=))chiar ca nu mai vad bene=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:41 pm

te banez pentur ca m-am uitat la calendaru' de al PC si ala incepe cu sunday Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:42 pm

Chou te banez pentru ca tot nu ma duce nimeni,iam zis la mami si cica la ea ca "Si ce?" Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:43 pm

sini te banez pentur ca eu in locu' tau ceream ajutoru' altcuiva Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:44 pm

Chou te banez pentru ca cui?:-?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:45 pm

te banez pentur ca oricui avrea masina...de la tata pan' la varmiu (ei imi fac aproape mereu mofturile)Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:47 pm

Chou te banez pentru ca unchiu meu are masina=))da el amu ii ocupat...><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:50 pm

te banez pentur ca vezi ce bene e sa fii fata Smile)Razz=))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:54 pm

Chou te banez pentru ca stiu!!fug de acasa=))si poate fug si pan' la Ash:X:Xo sa ma ascunda sub pat=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:56 pm

te banez pentur ca eu ma gandeam la atceva =Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:57 pm

Chou te banez pentru ca la ce?; ; )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 29 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 29 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: