Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 6:52 pm

chou te banez pentru ca avem o sincronizare >.<"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 6:55 pm

te banez pentur ca intru mai tarziu au revoir :*:*:*
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 7:07 pm

Te banez pt ca abia am intrat
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 7:48 pm

te banez pentru ca imediat tre' sa plec ><
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 7:57 pm

Yume te banez pentru ca termin si eu de scris ceva la roma si vin sa postam Razz
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 7:58 pm

sini te banez pentru ca eu ma intorc acasa..ca acum sunt la matusa`mea Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 8:37 pm

yume te banez pentru ca am descoperit ca n-am nimic la romana Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:38 pm

Chou te banez pentru ca eu acum am terminat la roma ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:42 pm

sini te aretsez pentur ca nu mai am tus >.<
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:43 pm

Chou te banez pentru ca am auzit ca tusurile is cam scumpe...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:49 pm

sini te banez pentur ca ytrebuie sa mi-l reincarc si din cate mi-a spus tata parca ia 7 lei pentru ala alb/negru Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:52 pm

Chou te banez pentru ca alea alb negru is ieftine,da alea color cand ma uit la pret mor dat pe spate x.x
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:53 pm

sini te banez pentur ca la alea stiu si eu Razz
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:54 pm

Chou te banez pentru ca imi vine so bat pe soramea XP
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:55 pm

sini te banez pentur ca si eu cate vreau sa-i fac lu' sormea da;' nbu ma lasa mama Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:56 pm

Chou te banez pentru ca mie numi pasa cemi face maicamea
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:57 pm

sini te banez pentur ca mie imi pasa ce-mi face mama..ohh de abia astept vara :X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:57 pm

Chou te banez pentru ca eu de abea astept sa scap de scoala=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 9:59 pm

sini te banez pentur ca mama a zis ca pot face e vreau la vara si daac totul merge bene stau in apartamentu' lu' varmiu toata vara :X:X pacat ca nu am acu cine Sad(
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:00 pm

Chou te banez pentru ca azi la scoala nimeni no zis nimica de cutremuru care o fost=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:01 pm

te banez pentur ca acu' ca mi-ai amintit nici la mine Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:03 pm

Chou te banez pentru ca ce nas da sa vad cu ochii mei o tornada 8->
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:04 pm

sini te banez pentur ca mie mi-e de ajuns ca vad la TV Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:05 pm

Chou te banez pentru ca am auzit ca nu stiu in ce oras din Africa fulgera de 250 de ori pe an :X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:06 pm

O.o te banez pentur ca O.o
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 28 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 28 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: