Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:15 pm

Chou te banez pentru ca am terminat de papat=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:16 pm

sini te banez pentur ca sa-ti fie de bine ^^
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:17 pm

Chou te banez pentru ca merci >;D<
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:18 pm

te banez pentru ca am pap cioco cioco Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:18 pm

Chou te banez pentru ca si eu pap:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:19 pm

te banez pentur ca a inceput sa imi placa aia cu capuccino Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:19 pm

Chou te banez pentru ca eu pap cu arahide:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:20 pm

te banez pentur ca nu-mi palce ca se termina repede Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:21 pm

CHou te banez pentru ca asa e=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:22 pm

te banez pentur ca daca mai mananca prea multa cioco o sa ma ingras Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:23 pm

Chou te banez pentru ca eu ma ingras de la bere,si de aia am intrebato pe Ash daca vrea sa las berea deoparte...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:25 pm

sini te banez pentru ca vacanta asta am mancat mai multa cioco decat in tot anu'Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:26 pm

Chou te banez pentru ca ascult o melodie care nu am ascultato demult:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:27 pm

te banez pentur ca eu am doar 10 melodii in romana in pc Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:28 pm

Chou te banez pentru ca eu nu stiu cate am,da care imi plac le las,care nu,zbye!
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:29 pm

te banez pentur ca iar nu a mers animaxu' aseara >.<
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:33 pm

CHou te banez pentru ca eu nu mam uitat=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:36 pm

te banez pentur ca nici nu mai stiu ce am facut aseara Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:36 pm

Chou te banez pentru ca am bere:>
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:37 pm

te banez pentur ca s-o bei Razz:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:37 pm

Chou te banez pentru ca o beau diseara,o astept si pe mami :>
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:38 pm

sini te banez pentur ca si eu vreo 3 in frigider da' nu vreau sa aud deele Razz:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:42 pm

Chou te banez pentru ca damile mie:X:Xis timisoreana?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:43 pm

te banez pentur ca nu:P ....golden brau Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 3:43 pm

Chou te banez pentru ca bun ii si ala,dale-n coa!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 16 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 16 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: