Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+3
Andy Andain
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:00 pm

=))Chou te arestez pentru ca in ultima vreme nu chiar mai ma uit ca mor cam plictisit ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:00 pm

sini te arestez pentur ca am dat-o in bara azi >.<
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:01 pm

Chou te arestez pentru ca mam inregistrat pe un forum nou,again
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:02 pm

sini te arestez pentur ca eu sunt pe vreo 30 de forumuri si am uitat de ele:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:03 pm

Chou te arestez pentru ca eu nici nu le numar=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:04 pm

te arestez pentrui ca eu am zis prin aproximatie Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:05 pm

Chou te arestez pentru ca amu ca o am pe Ash o sa mai las prostiile dupa net si mai bine savurez momentele cu ea I love you
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:07 pm

sini te arestez pentur ca O.o chiar nu te recunosc
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:08 pm

Chou te arestez pentru ca ma schimb de la o zi la alta,ca hainele Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:08 pm

te aretsez pentiur ca intr-un fel ne asemanam (nu la chestiile alea>.<)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:09 pm

Chou te arestez pentru ca maicamea zice ca eu is primu la prostii=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:10 pm

te aretsez pentur ca mama nu stie ce in capu' meu:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:11 pm

Chou te arestez pentru ca nici maicamea nu stie ce planuiesc sa fac=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:12 pm

sini te aretsez pentur ca ........
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:13 pm

Chou te arestez pentru ca o sami para rau daca afla de idee....
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:14 pm

te aretsez penturca ideea aia a ta e tot asa nebunatica(is curioasa ce sa fac:D)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:15 pm

Chou te arestez pentru ca la ideea aia nu renunt,si daca mai plati
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:16 pm

sini te aretsez pentur ca iti dfau o bere daca imi spui si mie o particitca Smile) (hai ca iar am inceput:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:17 pm

Chou te arestez pentru ca ideea mea e ca sa termin scoala,liceu,scoala de soferi,iau o masina,dupa aia nu stiu daca nu am mai zis o data asta:-?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:18 pm

te arestez pentur ca atat?Sad( credeam ca era altceva mai palpitant:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:20 pm

Chou te arestez pentru ca mie frica sa nu vada soramea de ce planuiesc...ca sfarsitu e tragic...cred
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:20 pm

te arestez pentur ca ce varsta are sorta?:-?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Chou te arestez pentru ca amandoua au 14
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:21 pm

Aaa te arestez pentur ca sormea e o paracioasainraita si are 11 ani >><
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:22 pm

Chou te arestez pentru ca cred ca stiu cum e=))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 10 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: