Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+3
Andy Andain
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 6:53 pm

te arestez pentru ca e in ultimu' timp mi`am dorit sa mor....le`ar fi mai usor tuturor fara mine....
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 6:54 pm

te arestez pentur ca daca mai zici asta vin la tine si vezi tu ...
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 6:56 pm

te arestez pentru ca uneori chiar asta simt...si s`ar putea si sa fie adevarat...

Ultima editare efectuata de catre Yume in Sam Apr 25, 2009 6:58 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 6:57 pm

te arestez pentuir ca trebuie sa fim puternici ce sa facem .....
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 6:59 pm

mda..te arestez pentru ca stiu asta..si pe multi ii ajut sa treaca peste momente grele si sa le depaseasca...dar cand le infrunt eu e mult mai greu....
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:01 pm

te arestez pentur ca hai sa nu mai vorbim de chestii dastea
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:02 pm

te arestez pentru ca nu am idei despre ce sa vorbim Smile
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:05 pm

te arestez pentuir ca hai sa bem Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:06 pm

chimy te arestez pentru ca am intrat
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:08 pm

ash te arestez pentur ca imi pare bine sa te vad ^^
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:09 pm

chimy te arestez pentru ca si mie:X:X:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:10 pm

ash te arestez pentur ca ma doare burta >.<
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:10 pm

chimy te arestez pentru ca pa mine mana au aa si ia si tu o pastila
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:12 pm

te arestez pentur ca nu am incredere in pastilele de stomac ..,
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:12 pm

te arestez pentru ca : )_ ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:31 pm

Ash te arestez pentru ca mio fost dor de tine:X:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:32 pm

sini te arestez pentru ca si mie:X:X:
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:33 pm

Ash te arestez pentru ca am dat jos un joc pentru un coleg...tre sal testez sa vad daca mere
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:34 pm

Sini te arestez pentru ca el nu putea sa sil dea singur
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:35 pm

Ash te arestez pentru ca eu nu se stie cu torrenti...si plus ca si asa o sa ma despart de ei...
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:36 pm

sini te arestez pentru ca cum da mai ai inca 3 ani nu?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:37 pm

Ash te arestez pentru da....urmeaza liceu ><
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:38 pm

Sini te arestez pentru ca serios credeam ca esti deja la liceu :O:O:O
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:39 pm

Ash te arestez pentru ca eu acum termin a 8a=)))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 7:40 pm

sini te arestez pentru ca bravo : ) ) ) ) )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 26 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 26 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: