Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+3
Andy Andain
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:38 pm

sini te arestez pentur ca am vrut sa aruc cu el in mr. drunk bunny si a cazut in apa Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:39 pm

Chou te arestez pentru ca o data nu stiu cine si lo lasat in blugi si o bagat blugii in masina de spalat=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:40 pm

sini te arestez pentur ca oare cine Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:40 pm

Chou te arestez pentru ca parca era la TV=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:41 pm

Smile) sini te arestez pentur ca esti amiuzant:P
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:42 pm

Chou te arestez pentru ca de treaba stiam ca sunt da amuzant nu chiar,cateodata is prea serios=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:42 pm

O.o sini te aretsez pentuir ca sa-ti spun sinvcer ai reusit sa ma binedisopui Razz:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:43 pm

Chou te arestez pentru ca nici asta nu stiam=))ma bucur ca pot face ceva
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:44 pm

te aretsez pentur ca mersi Smile >Very Happy<
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:45 pm

Chou te arestez pentru ca nai pentru ce >;D<
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:45 pm

sini te aretsez pentur ca maine iar incepe cearta cu Aditzzu:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:47 pm

Chou te arestez pentru ca eu in ultima vreme nu chiar mam certat,numai cu soramea=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:47 pm

Sini te aretsez pentru ca "cearat" noastra este ca ne ca, tachinam Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:49 pm

Chou te arestez pentru ca tin cu tine!!HAI CHOU!!!
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:50 pm

thanks sini te aretsez pentur ca uneori cam intrecem masura Smile)(in toate sensuriel)Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:50 pm

Chou te arestez pentru ca ma fac arbitru=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:51 pm

sini te arestez pentur ca la unele chestii ar trebui sa inchizi ochii:))(nu la chestiile alea:)))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:52 pm

Chou te arestez pentru ca eu am vazut multe pana acum,inca cred ca prea multe=)))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:53 pm

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 660877 sini te arestez pentur ca O.o :>:>
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:53 pm

Chou te arestez pentru ca eu am vazut si cele mai nevazute=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:54 pm

sini te arestez pentrui ca nu stiam partea asta a ta :>:>
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:55 pm

Chou te arestez pentru ca ma cunosti mai bene aci=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:55 pm

te aretsez pentru ca eu care credeam ca numai eu sunt cam asa la ora asta Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:57 pm

Chou te arestez pentru ca eu asteptam sa adoarma toata lumea si dupa aia ma uitam la ce doream=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:59 pm

te arestez pentur ca imi imaginez "rolled eyes"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 9 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 9 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: