Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Soi Fon
Hinamori
Shyou
Yuuki Cross
Andy Andain
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Admin
Anna

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 6:51 pm

Chou te arestez pentru ca mi-a placut ziua de azi oul meu a castigat la ciocnire Laughing
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 6:55 pm

rose te arestez pentur ca ma gandesc numai la prostii Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 6:57 pm

Chou te arestez pentru ca eu daca ma gandesc la porstii spun papucii zboara ca fluturii,pisicile papa noroi,masina de spalat mananca carne de scaune...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:06 pm

rose te aretsez pentru ca sormea s-a impiedicat de prag Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:08 pm

Chou te arestez pentru ca mie somn O.o
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:12 pm

Te arestrez pentru ca pisica mea papa carne de pui
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:16 pm

rose te arestez pentur ca as vrea un papagal Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:17 pm

Chou te arsertez pentru ca eu am deja unul
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:17 pm

rose te banez pentur ca eu aveam doi da' amandoi au zburat Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:19 pm

Chou te arestez pentru ca al meu se prosteste mereu
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:20 pm

Rose te arestez pentru ca miai amintit de ceva groaznic ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:21 pm

Sinistra te arestez pentur ca m-am plictisit
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:21 pm

Chou te arestez pentru ca daca tie greu sami scrii numele zimi si tu Sini.
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:22 pm

Da? Sini te arestez penture ca am chef de o partida de carti..care se baga Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:23 pm

Te arestez pt ca nu pot juca daca noi suntem in orase siferite
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:24 pm

Rose te arestez pentru ca eu stiu sa joc carti,da nus expert
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:24 pm

sini te arestez pentru ca nici eu nu's experta
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:25 pm

Chou te arestez pentru ca eu am 5 postere in camera,unai cu Linkin Park:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:27 pm

sini te arestez petu rca eu am uu' cu twilight,unu' RBD si altu' cu un catel Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:27 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca aici e cam intuneric sa le citesc la toti numele=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:28 pm

te arestez pentur ca imi lace melodiaa puya undeva in balcani Razz
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:31 pm

Te arestez pentru ca tu nuy locuiesti departe de mine suntem cam aproape judetele nu sunt departe
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:32 pm

da?te arestez pentru ca tu esti cam in centrul tarii si eu sunt la malu' marii
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:34 pm

Te arestez pentru ca nu sunt chiar la mijloc Prahova e mai jos si intre orasele noastre e doar un judet dar in rest suntem ca aproape
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:45 pm

te arestdez pentru ca asta e pe harta da' in realitate..
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 34 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 34 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: