Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Soi Fon
Hinamori
Shyou
Yuuki Cross
Andy Andain
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:04 pm

Lumy te arestez pentru ca Rose e cam mica pentru mine...si nu am vrut sa te fac geloasa!!Scuzema!!
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:05 pm

Sini te arestez pentru ca : ) ) ) )
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:06 pm

Va arestez pentru ca ma duc sa scot tralalalalalalal pe chat
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:08 pm

Rose te arestez pentru ca : ) ) ) tralala si olalala
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:09 pm

Lumy te arestez pentru ca mustele stau in paharuo cu suc de afine murate,nu-i asa?
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:11 pm

Rose te banez pentru ca gandaci ti se urca in cap
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:13 pm

Va arestez pe toti,da' pe toti pentru ca am dat cu capu' de perete si acum os a spun tot ce gandesc pana imi trece
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:14 pm

Rose te arestez pentru ca esti o nebunatica
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:15 pm

Lumy te arestez pentru ca mustele joaca hambal
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:17 pm

Rose te arestez pentru ca messurile o iau razna..
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:18 pm

Sini te arestez epntru ca te iubesc
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:19 pm

Va arestez pe toti pentru ca imi place cum mananca hanoracele mele carnita de vita
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:19 pm

Rose te arestez pentru ca si eu vroiam sai zic la Lumy pe mess ca o iubesc,numa atata ca pe engleza am vrut:X:X
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:20 pm

Va arestez pe toti pentru ca papagalul meu papa carnita de papuci
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:22 pm

Rose te arestez pentru ca in ziua de azi totu se invata=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:24 pm

Sini te arestez pentru ca stiu : ) )
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:24 pm

Lumy te arestez pentru ca masina mea de spalat papa carne de hanorac
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:27 pm

Rose te arestez pentru ca eu ciupesc fete=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:28 pm

Sini te arestez pentru ca oe mine nu ma ciupesti nu ?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:28 pm

Lumy te arestez pentru ca ma voi duce sa imi pun paharele pe umeri
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:30 pm

Rose te arestez pentru ca daca vrei sa bei chemane si pe noi : ) )
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:30 pm

Va arestez pentru ca paharele mele chiar joaca volei!
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:31 pm

Rose te arestez pentru ca tare as vrea sa vad si eu
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:32 pm

Sini te banez pentru ca sunt o Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 79959 si lol! si pig
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 10:34 pm

Rose te arestez pentru ca nu stiu cei cu tine...daca te deranjez eu ,atunci plec....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 18 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 18 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: