Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Soi Fon
Hinamori
Shyou
Yuuki Cross
Andy Andain
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Admin
Anna

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:53 pm

Te atestez pentru ca nu e nimeni pe mess...din nou
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:06 pm

rose te arestez pentur ca la mine sunt aproape 50 Very Happy
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:11 pm

Chou te banez pentru ca nu mai stiu cu cine sa mai vorbesc pe mess...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:12 pm

rose te arestez pentru ca la 1 dimineata incepe DN ultimu' nume pe AXN
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:14 pm

Chou te arestez pentru ca as vrea ceva dulce...si nu am si ma enerveaza ca nu am!
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:15 pm

rose te arestez pentur ca eu am o gramada da' nu pot sa le pap ca ma doare burta ^^"
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:17 pm

Chou te arsetez pt asa e dar je vrea ceva bun!!!!!!!!!!
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:18 pm

rose te arestez pentru ca m-am apucat de AMV-ul ala Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:32 pm

Chou te arsetez pentru ca nam ce face
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:38 pm

Rose te arestez pentru ca ii Lumy on:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:41 pm

sini te arestez pentru ca am mancat o prajitura crant : )P ))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:42 pm

Lumy te arestez pentru ca team asteptat:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:43 pm

sini te arestez pentru ca eu iesisem afara : )) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:44 pm

Lumy te arestez pentru ca tiam dat add la MSN si tot nu mere messuX(
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:46 pm

sini te arestez pentru ca am poze noi da nu pot sa le dau pentru ca telu nu merge
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:52 pm

Lumy te arestez pentru ca doamne cacal si de mess si de telefon X(X(
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:55 pm

Sini te arestez pentru ca : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 8:58 pm

Lumy te arestez pentru ca ma enervez si imediat ies dupa toate X(X(
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:07 pm

Sini te arestez pentru ca incerca sa zici mai 'frumos' cu faza cu 'doamne....' Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 660877 oricum m-ai spart nu credeam ca esti in stare sa zici asta aici : )))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:15 pm

Sys te arestez pentru ca cand ma enerveaza ceva,atunci incep sa vorbesc urat ><
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:18 pm

Sini te arestez pentru ca stiu asta Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:19 pm

Sys te arestez pentru ca imi vine sa le zic mai rau da nam voie asta e XP
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:19 pm

Sini te arestez pentru ca zi pe mess Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 9:21 pm

Sys te arestez pentru ca aici nam voie,si mai ales tie nu vreau sati zic ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Apr 19, 2009 11:10 pm

sini te arestez pentur ca mi-e somn si nu pot dormi Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 35 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 35 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 38 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: