Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Shyou
Hinamori
Yuuki Cross
Chou
Inoue
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Admin
Anna

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 12:13 pm

Lumiere te banez pentru ca am donwaldat un PhotoaScape cu multe efecte
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 12:14 pm

Rose te banez pentru ca ma bucur ca ai venit pentru ca ma plictiseam
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 12:25 pm

Lumy te banez pentru ca pun forumul in constructie^^
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 4:10 pm

Rose te banez pentru ca de aia nam putut posta
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 4:14 pm

Lumy te banez pentru ca cele mai multe postari
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 4:17 pm

Rose ta benez pentru ca nu mai imi da pace nimeni! M-am certat si cu maicamea tot ma pistoneaza atata la cap xDDDD m-am saturat X(
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 4:18 pm

Yoruichi te banez pentru ca si prietena mea de la scoala are pofta de certuri
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 4:20 pm

Rose te banez pentru ca si ieri si azi am fost nervoasa si continui...
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 4:22 pm

Yoruichi te banez pentru ca noul m eu PhotoScape pe care l-am donwaldat aseara e mai bun ca PhotoShop si cu PhotoScape am fauct bannerul pe care il vedeti acum
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 4:23 pm

Rose te banez pentru ca PS-ul e mult mai avansat : )) stiu din propia-mi experienta Razz
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 4:25 pm

Yoruichi te banez pentru ca am observat deja ca are o gramada de efecte,ca stralucirea
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 7:51 pm

Rose te banez pentru ca as vrea s afac un forum cu "Spitalul parasit"
Sus In jos
Lolita
Anime special member
Lolita

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 8:21 pm

Yoruichi te banex pentru ca astazi a fost o zi kawaii ^^
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 8:32 pm

Lolita te banez pentru ca credeam ca nu mai apuc sa intru in casa
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 9:17 pm

Lumy te banez pentru ca azi o fost o zi tare : ))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 9:22 pm

Yoru te banez pentru ca pentru mine nu am simtit lipsa cuiva peaici : (
Sus In jos
Shyou
Anime fan
Shyou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 8:59 am

Te banez pentru ca esti moderatoare la fel ca si mine si pentru ca nik-ul tau imi aduce aminte de Lumiere (Kiddy Grade) pe care nu o prea agreez -___________-''
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:13 am

Te banez pentru ca mie imi place Lumiere inca mult : D
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:55 am

Sys te banez pentru ca si mie imi place mult!!
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 11:56 am

Sini te banez pentru ca imi e foame de ton :X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:51 pm

Yoru te banez pentru ca miam pierdut toata dimineata cu spovedania asta : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:52 pm

Lumy te banez pentru ca nu intri pe mess?
Sus In jos
Lolita
Anime special member
Lolita

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:53 pm

Sinistra te banez pentru ca m-am inervat si am inchis totul ^^ cyclops
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:53 pm

Yoru te banez pentru ca sunt pe mess
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Apr 17, 2009 12:54 pm

Lumy te banez pentru ca eu nu te vad
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 11 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: