Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Shyou
Hinamori
Yuuki Cross
Chou
Inoue
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Anna
Admin
Anna

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:37 pm

Sinistra te banez pentru ca thanks^^
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:38 pm

Rose te arestez pentru ca nai pentru ce
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:44 pm

Sini te banez pentru ca ascult o melodie foarte faina ;x;x;
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:45 pm

Lumy te banez pentru ca ai mai multe mesaje ca mine
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:46 pm

Rose te banez pentru ca mie imi place sa postez de aia
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:47 pm

Lumy te banez pentru ca e bine,esti acriva,de asta esti modeartor
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:48 pm

Rose te arestez pentru ca chiar daca in timpul scoli nu pot intra pe net eu am sa postez mereu cand am timp
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:49 pm

Lumy te banez pentru ca trebuiie sa intri cel putin odata pe saptamana
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:49 pm

Rose te banez pentru ca e bine daca intru in weekend?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:51 pm

Lumy te banez pentru ca e bine
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:52 pm

Rose te banez pentru ca mie imi place foarte mult sa postez incat nu tin cont de numarul mesajelor la fel si la tine nu?
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:57 pm

te banez pentru ca urasc pe cineva(imi place sa spn asta)^^

Ultima editare efectuata de catre Inoue in Mier Apr 15, 2009 6:03 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:58 pm

Orihime te arestez pentru ca da doamne sa nui fiu eu aia
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:00 pm

Te arestez pentru ca nu esti tu(ba chiar imi esti prietena)^^
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:01 pm

Orihime te arestez pentru ca i love you ;x;x;x
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:02 pm

Lumy te banez pentru ca esti simpatica Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 287631
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:03 pm

Orihime te banez pentru ca tu esti o scumpa ;x;x;x;x
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:04 pm

Lumy-chan,te banez pentru ca ma plictisesc :emoticon2:
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:05 pm

Orihime te banez pentru ca si eu
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:44 pm

Lumy te banez pentru ca iti multumesc pt. parere la album >;D<
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:45 pm

Yoru te banez pentru ca iti multumesc cai intrat ma plictiseam de minune si cu placere
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:46 pm

Lumy te banez pentru ca imediat ies Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 660877 returnare de PC ( dar fac eu cumva sa raman)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:47 pm

Yoru-chan te banez pentru ca de ce sa iesi?
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:51 pm

Lumy te banez pentru ca nu mai e randul meu pe la PC TToTT de aceea s pentru ca fac imediat ca trenu,stiu ca o sa beau 2 L de apa dupa pestela ala ><"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:52 pm

Yoru-chan te banez pentru ca azi dimineata am inebunit deabinelea : ) )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 7 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 7 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: