Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+6
Shyou
Hinamori
Yuuki Cross
Chou
Inoue
Anna
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:30 pm

Sini te banez pentru ca veniti cu nitro la je!!Aveti grija sa nu imi spargeti casa ca va manc!
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:30 pm

Sys te banez pentru ca o sa incercam sa intram in put=))
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:31 pm

Sini te banez pentru ca puteti intra in podrum Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:36 pm

Sys te banez pentru ca mai bine intro balta=)))
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:39 pm

Sini te banez pentru ca cel mai bine in canal!! (glumesc...)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:40 pm

Sys te banez pentru ca simt miros de fum de masina:X:X
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:41 pm

Sini te banez pentru ca mi frica ca ma ciupesti ma ascund dupa o tufa de zbeguri :-s
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:42 pm

Sys te banez pentru ca te ciupesc numai daca ii faci ceva la puisori mei
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:43 pm

Sini te banez pentru ca imi vie sa iti zic sti tu cum.....pot?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:46 pm

Sys te banez pentru ca numa pe mess ai voie cu nicku ala a meu
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:47 pm

Sinistra te banez epentru ca acum chiar ca mi-am dat 50 de palme
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 3:52 pm

Rose te banez pentru ca tre sa te ducem la spital
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:16 pm

Lumy te banez pentru ca sunt de acord cu tine
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:17 pm

Sini te banez pentru ca stau cu capul in jos si mia venit sangele in cap : ) )
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:19 pm

Lumy te banez pentru ca vreau sa ma dau peste cap si apoi peste spae(Oare mai stiu...?:-?Smile))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:21 pm

Yoru te banez pentru ca vreau si eu
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:22 pm

Lumy te banez pentru ca ascult Evanescence
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:22 pm

Sini te banez pentru ca adooor mov-ul:X:X:X si ca si eu ascult tot Evanscene dar melodia Bring to my life :X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:23 pm

Sys te arestez pentru ca si mie imi place=))
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:23 pm

Sini te banez pentru ca ai incurcat topic-uirile Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:24 pm

Sys te banez pentru ca nu stiu cei cu mine azi
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:25 pm

Sini te banez pentru ca vreau sa-i transmiti :* lu sys si o imbratisare cu ocazia asta si tie ok?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:26 pm

Sys te banez pentru ca o sai zic,da de ce nu esti pe mess?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:32 pm

Sinistra te banez pentru ca acum chiar ca nu stiu ce sa scriu la Google ca sa imi dea PhotoScape gratuit
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitimeMier Apr 15, 2009 5:35 pm

Rose te banez pentru ca tiam trimis un PM de unde il poti lua gratuit.de acolo lam luat si eu
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 6 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 6 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: