Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+4
Yuuki Cross
Anna
Yume
Chou
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:02 pm

tebanez pentur ca ascult muzica de pe tel:))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:03 pm

te banez pentru ca plec Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:05 pm

te banez pentur ca Sad((
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:05 pm

Te banez pentru ca pa...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:06 pm

te banez pentr ca Yume ne mai vedem noi Very Happy
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:06 pm

Te abnez pentru ca asa e
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:07 pm

te banez pentur ca pap cioco :X
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:08 pm

Te abez pentru ca eu de-abia astept sa vina tata cu inghetata
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:09 pm

te banez pentru ca eu pe ziua de azi m-am saturat de ice-cream:))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:12 pm

Te banez pentru ca eu nici nu am mancat
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:15 pm

te banez pentru ca am scapat de meditatiile la mate pe ziua de azi...yeeeyy Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:17 pm

te banez pentur ca bravo tie :*
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:17 pm

te banez pentru ca poti sa stii..numa ca ma duc maine la 11 ^^" da tot e mai bene
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:19 pm

Te banez pentru ca eu urasc matematica si engleza(ma rog o uarsc pe profa)
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:22 pm

te banez pentur ca eu urasc mate si pe profu si materia Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:23 pm

Te banez pentru ca mie nu imi place matematica da' imi place profa
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:24 pm

te banez pentru ca si mie tot asa
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:25 pm

te banez pentur ca mie imi palceau da' in generala Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:25 pm

Te banez pentru ca mie nu imi place profa cand ne d ateste neanuntate
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:29 pm

te banez pentru ca mie numa pe cls I-V mi`o placut matemamtica..de pe a sasea nu mai imi place
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:31 pm

te banez pentur ca luni cia o sa fie temperaturi de vara :X
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:31 pm

te banez pentru ca ce tare :X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:33 pm

te banez pentur ca chiar daca o sa fie asa tot nu ma ducin fusta la lic Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:35 pm

Te banez pentru ca imi place sa joc jocuri
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:39 pm

te banez pentur ca am numai idei tampite in cap:))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 11 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 11 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 29  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: