Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+4
Yuuki Cross
Anna
Yume
Chou
8 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 12:23 am

Sini te banez pentru ca Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 12:33 am

Yume te banez pentru ca acuma nici nu imi amintesc ce am facut azi=)) >.<
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 12:40 am

sini te banez pentru ca iti mai amintesti ca ieri ai dat teza la romana??
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 2:02 pm

Yume te banez pentru ca pe un amic de al meu il cheama Petrut si chiar de Sf. Petru face el 10 ani
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 2:27 pm

Rose te banez pentur ca cioco e cea mai buna cand esti nervoasa Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 660877
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 2:29 pm

Chou te banez pt. ca asa e
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:01 pm

te banez pentur ca ma enerveaza tata >.<
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:11 pm

Te banez pt. ca urasc temele
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:34 pm

te banez pentru ca si eu le urasc ~~"
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:38 pm

Te abnez pentru ca cine nu le uraste...
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:43 pm

te banez pentru ca ai dreptate....
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:44 pm

Te abnez pentru ca eu de-abia astept 1 iunie inca mai sunt copil si poate scapam de teme
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:49 pm

te banez pentru ca am o prietena ce e nascuta pe 1 iunie ^^
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:49 pm

Te banez pentru ca eu is nascuta pe 12 noiembrie
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:51 pm

te banez pentru ca mai ai ce astepta pana la ziua ta ^^"
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:52 pm

Te banez pentru ca oricum timpul trece repede...imi amintesc cand am fost al mare de pasrca a fost ier dra de fapt a fost pe 16 august 2008 Laughing
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:53 pm

te banez pentru ca intr`adevar timpu' trece repede
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:54 pm

Te banez pentru ca parca ieri a inceput anul scolar
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:56 pm

te banez pentru ca ai dreptate..da ma bucur ca n`o inceput ieri Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 660877
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:58 pm

Te banez pentru ca mai sunt 4 spatamnai din ea
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:58 pm

te banez pentru ca ce bene!
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

te banez pentur ca vreau sa vina mai repede >.>
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:00 pm

te banez pentru ca si eu >.>
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:01 pm

te banez pentur ca sunt vesela da' nu stiu de ce:))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:01 pm

Te abnez pentru ca si eu
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 10 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 29  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: