Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus

In jos 
+5
Andy Andain
Yume
Chou
Hinamori
Anna
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeMar Iun 30, 2009 3:19 pm

eclair te arestez pentru ca (,) c'est la vie
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 12:32 pm

Yume te arestez pentru ca eu spun "this is the life" cand cineva o duce prost...
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeMier Iul 01, 2009 11:10 pm

nemu te arestez pentru ca asa si eu...
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeJoi Iul 02, 2009 12:40 pm

Yume te arestez pt. ca iar mi-am schimbat personaju' Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 660877
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeVin Iul 03, 2009 12:57 pm

Nemu te arestez pentru ca am ametit de la cate ori ti-ai schimbat tu personaju' : ))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeSam Iul 04, 2009 10:36 pm

Ino te arestez pentru ca imi scade forumu'...
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeMar Iul 07, 2009 9:08 pm

nemu te arestez pentru ca gomen ca nu am mai postat, am plecat de acasa...
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeMier Iul 08, 2009 1:52 pm

Yume te arestez pentru ca trebuie sa ii schimb adresa deja e plictisitoare asta
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeMier Iul 08, 2009 2:31 pm

nemu te arestez pentru ca asa e ^^"
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeMier Iul 08, 2009 2:33 pm

Yume te arestez pentru ca as vrea sa o fac sa fie un cuvant inaintea cuvantului "anime" de exemplu ****-anime
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 12:49 pm

nemu te arestez pentru ca se pare ca l'ai schimbat ^^
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 5:08 pm

Yume te arestez pentru ca si eu la forumul meu ar trebui sa-i schimb adresa
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeJoi Iul 09, 2009 7:28 pm

Inoue te arestez pentru ca e buna si aia
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Iul 12, 2009 11:37 am

Nemu te arestez pentur ca acum am revenit si eu >Smile
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Iul 12, 2009 7:48 pm

Chou te arestez pentru ca ok
Sus In jos
Inoue
Admin
Inoue

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Iul 12, 2009 7:50 pm

Nemu te arestez pentru ca is very sad Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 227959
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Iul 12, 2009 8:00 pm

Inoue te arestez pentru ca si eu...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Iul 13, 2009 12:33 am

Nemu te arestez pentur ca daddy ma lasa fara cola=))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeMier Iul 15, 2009 9:57 pm

Chou te arestez pentru ca la mine la hi5 cica am o prieteni cand de fapt am mai multi...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeLun Iul 20, 2009 1:05 pm

Nemu te arestez pentur ca si eu am pus poze pe hi5=.="
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Aug 02, 2009 3:33 am

chou te arestez pentru ca si eu..dar putine xD cu mine Smile)
Sus In jos
Serena C.C.
Anime new member
Serena C.C.

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeDum Aug 02, 2009 3:06 pm

te arestez fiindca mor de ras Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 660877
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeMar Aug 04, 2009 9:37 pm

Te areste zpentru ca azi si eu am murit o.o nu ma mai puteam oprii si din cauza asta s-a si enervat o gramad ape mine ca ,cica de ce rad de ei?!
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeMier Aug 05, 2009 3:35 pm

Yoru te arestez pentur ca uneori tatii sunt prea protectori Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 660877 [Yume stie]
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitimeJoi Aug 06, 2009 10:54 pm

chou te arestez pentru ca asa e Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 660877
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 35 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus
Sus 
Pagina 35 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: