Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus

In jos 
+5
Andy Andain
Yume
Chou
Hinamori
Anna
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeJoi Iun 25, 2009 4:19 pm

te arestez pentru ca bine ma plictisesc m-am tras pe muzica hip-hop : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeJoi Iun 25, 2009 4:48 pm

te arestez pentur ca as vrea ceva dulce :X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeJoi Iun 25, 2009 5:10 pm

te arestez pentru ca la o prietena a plouat cu gheata
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeJoi Iun 25, 2009 5:59 pm

te arestez pentur ca abea astept 24 iulie :X:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeJoi Iun 25, 2009 6:58 pm

te arestez pentru ca ce sice se intampla atunci?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeJoi Iun 25, 2009 9:12 pm

te aretsez pentur ca o sa vina cineva din vacanta de peste hotare :X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeVin Iun 26, 2009 9:48 am

te arestez penrtu ca cine o ruda?un prieten?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeVin Iun 26, 2009 12:10 pm

te aretsez pentur ca my bf :X:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeVin Iun 26, 2009 1:00 pm

te arestez pentru ca aha ok:)
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeVin Iun 26, 2009 1:49 pm

te aretsez pentur ca viata e frumoasa O.O"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeVin Iun 26, 2009 4:54 pm

te arestez pentru ca asta imi aduce aminte de unu care zicea:
-Viata e fruuuumoooooooooooooooasa Smile )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeVin Iun 26, 2009 6:02 pm

te aretsez penturca asa zicea si o fosta colega si noi ii puneam mana la gura ca ne enerva -.-"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeVin Iun 26, 2009 9:53 pm

Chimy te arestez pentru ca mie imi place cum suna
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeVin Iun 26, 2009 10:17 pm

hinamori te arestez pentur ca si mie la un moment dat imi placea da' acum Neutral
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeSam Iun 27, 2009 9:40 am

chimy te arestez pentru ca mdaa te-ai plictisit probabil
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeSam Iun 27, 2009 10:54 am

te arestez pentru ca ma duc la plaja :X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeSam Iun 27, 2009 2:30 pm

te arestez pentru ca eu ma duc afara
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeSam Iun 27, 2009 6:20 pm

te aretsez pentur ca am mancat gogosi Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeSam Iun 27, 2009 8:59 pm

te arestez pentru ca si eu:)
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeSam Iun 27, 2009 9:22 pm

te aretsez pentur ca vreau in mamaia ><"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeSam Iun 27, 2009 9:45 pm

te arestez pentru ca jet acolo : ))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Iun 28, 2009 4:11 pm

te arestez pentru ca mor de plictiseala -.-"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Iun 28, 2009 10:29 pm

yume te arestez pentur ca sa stii ca te astept la plaja >Smile
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeDum Iun 28, 2009 11:36 pm

chou te arestez pentru ca stiu asta Razz
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitimeLun Iun 29, 2009 7:17 pm

Yume te arestez pt ca aveti noiroc ca voi mergeti undeva vara asta eu merg nicaieri Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 79959
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 34 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus
Sus 
Pagina 34 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: