Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus

In jos 
+5
Andy Andain
Yume
Chou
Hinamori
Anna
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 36  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeDum Mai 17, 2009 10:41 am

yume te arestez pentur ac o sa te anunt:))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeDum Mai 17, 2009 5:22 pm

Te arsetez pentru ca am nevoie de ajutorul vostru(am scris la Anunturi)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeDum Mai 17, 2009 10:43 pm

te arestez pentru ca oke
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 3:07 pm

Te arestez pentru ca nu m-ati ajutat
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 5:24 pm

te arestez pentru ca nu am idei ~~"
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 7:03 pm

Te arsetez pentru ca nici eu de aia am fauct topicul
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeLun Mai 18, 2009 9:27 pm

te aretsez pentur ca mi-am descoperit o noua iubire:))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeMar Mai 19, 2009 3:19 pm

Te arsetez pt. ca singurul lucru pe care il mai vreau e o noua adresa pt. forum pentru ca mai sunt2 forumuri cu anime-land
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeMar Mai 19, 2009 6:33 pm

te aretsez pentur ca ma molipsesc cam repede:))
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeMar Mai 19, 2009 8:49 pm

te arestez pentru ca ma doare stomacu
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeJoi Mai 21, 2009 8:22 pm

te aretsez pentur ca sper sa-ti treaca Very Happy
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 12:56 pm

Te arestez pentru ca nu se mai posteaza pe la RPG XD
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 1:59 pm

Te arsetez pentru ca eu interziceam accesul acolo pt. ca nu mi mergea mie ceva si nu vroiam sa ia cineva un virus dar acum puteti posta^^
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 2:32 pm

rose te arestez pentur ca aham... :X
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 5:54 pm

Rose te arestez pentru ca scuze, dar te contrazici nu exista acolo asa ceva...mai bine zici pentru ca ai vrut sa se ia o pauza...crede-ma ca umblu cu forumurile demult si stiu, dar ce bine ca l-ai deschis ^-^
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 7:40 pm

yoru te arestez pnetru ca am chef de un party
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 9:19 pm

ash te arestez pentur ca ma inviti si pe mene?;Wink
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 9:26 pm

chimy te arestez pnetru ca teas invita cu placere da nu vreau sa-l dau la mine si cel putin nu acum : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeVin Mai 22, 2009 11:13 pm

te aretsez pentur ca oricum nici eu nu putem sa vin decat dupa 29 mai Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 660877
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 9:59 am

chimy te arestez pnetru ca ok : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:06 am

ash te arestez pentru ca tata m-a sunat de dimineata sa-mi spuna sa fac curat ca vin musafiri...>.<" doar n-o veni regina spaniei Sad(
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:08 am

chimy te arestez pnetru ca : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:10 am

te arestez pentur ca m-a menevat asa de dimineata >.<
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:12 am

te arestez pentru ca ii bun slabesti daca te enervezi dimineata Smile)
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitimeSam Mai 23, 2009 10:13 am

te arestez pentur ca daca ma suna pe la ora asta nu eram asa...da' el m-a sunat la 7 dimineata >.<"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 20 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus
Sus 
Pagina 20 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 28 ... 36  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: