Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus

In jos 
+5
Andy Andain
Yume
Chou
Hinamori
Anna
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 36  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Mai 31, 2009 10:40 pm

tea restez pentru ca repetam acelasi cuvinte de o ora : ))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 3:26 pm

Te arsetez pentru ca am liat nota mica la teza la mate Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 3:33 pm

te arestez pnetru ca cat ai luat?:O:O
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 3:50 pm

Te arsetez pentru ca ma crezi asa de nebuna sa spun in fata tuturor?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 3:51 pm

te arestez pentur ca cine stie?:-"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 3:54 pm

te arestez pnetru ca rose suntem friends nu? poti sami spui nu sunt genul care sa rada sau sa-si bata joc de cineva din cauza unei note mici asa ca nuti fa griji
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 4:27 pm

te aretsez pentur ca asa sunt si eu...aka eu rad numa de notele mele Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 4:34 pm

te arestez pnetru ca logic ca asa esti si tu doar esti soramea duso : )) apropo place semnatura mea?:>:>
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 5:18 pm

te arestez pentur ca aha e super :X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 5:30 pm

te arestez pnetru ca melodia ii tare veche da imi place la nebunie
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 5:47 pm

Te arsetez pentru ca eu tot nu spun aici ce nota am luat
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 5:58 pm

te arestez pnetru ca zi pe mp
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 8:54 pm

te arestez pentur ca am terminat si eu forumul ala in sfarsit
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 9:00 pm

te arestez pnetru ca,care dami-l si mie
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeMar Iun 02, 2009 8:12 pm

te arestez pentru ca eu sunt deja inregistrata pe el Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeMar Iun 02, 2009 10:51 pm

te arestez pentur ca aha Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeMier Iun 03, 2009 8:17 pm

te arestez pentru ca Razz de ce razi? Smile)
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeJoi Iun 04, 2009 4:33 pm

te aretsez pentur ca nu stiu Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 660877
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeJoi Iun 04, 2009 10:46 pm

te arestez pentru ca bravo tie Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 8:15 am

te aresteza pnetru ca ma gandesc ce sa fac
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 12:58 pm

te arestez pentur ca fa ce vrei:))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeVin Iun 05, 2009 9:24 pm

te arestez pnetru ca am venit de afara
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Iun 06, 2009 12:11 pm

te arestez pentru ca ce as vrea sa joc adevar si provocare cu cineva >Smile
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeSam Iun 06, 2009 12:17 pm

te arestez pnetru ca eu debea astept sa ies afara
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitimeDum Iun 07, 2009 12:53 am

te arestez pentru ca maine voi sta toata ziua in casa...e sarbatoare XD
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 28 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus
Sus 
Pagina 28 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 32 ... 36  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: