Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus

In jos 
+5
Andy Andain
Yume
Chou
Hinamori
Anna
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 36  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 12:22 am

Sini te arestez pentru ca Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 12:34 am

Yume te arestez pentru ca capu meu meren stanga dreapta @.@
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 12:40 am

Sini te banez pentru ca condu`l mai bene..sa nu aterizezi intr`un perete Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 660877
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 2:00 pm

Yume te arestez pentru ca eu cred ca nu am voce de cantat in engleza dar de fapt am ceva voce da' faza e ca nu stiu versurile bine in engleza^^
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 2:28 pm

Rose te arestez pentur ca am facut tot si nimic la teza >.>
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 2:30 pm

Te arestez pt. ca sigur iei 10
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:01 pm

te arestez pentur ca nici eu nu cred ca iau 10 >.<
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:10 pm

Chou te arsetez pt. ca ma duc la teme
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:35 pm

te arestez pentru ca trebuie sa plec imediat de acasa ^^"
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 3:38 pm

Te arestez pentru ca unde?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:11 pm

te aretsez pentur ca pleaca pentru scoala
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:11 pm

Te arestez pentru ca ok
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:13 pm

te arestez pentur ca maine ma duc la cumparaturi cu super zanu'...numai bere credca o sa ia ala=))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:15 pm

Te arestez pentru ca uarsc berea si mirosul ei
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:16 pm

te arestez pentur ca uneori e buna sa stii da' s-o incerci pe la 15-16ani putin Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:16 pm

te arestez pentru ca eu am incercat`o inca de cand eram mica RazzVery Happy
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:18 pm

Te arsetez pentru ca eu am gustat bere cand eram mica dar imi venea sa vomit
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:18 pm

te arestez penturca si eu de la 7 ani da' atunci nu prea mi-a placut=))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:19 pm

Te abnez pentru ca eu la 6 ani
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:20 pm

te banez pentru ca eu nu imi mai amintesc Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 660877
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:20 pm

Te banez pt ca eu da
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:21 pm

te banez pentru ca bravo tie
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:21 pm

Te banez pentru ca ma enerveaza rau de tot preagtirea la english
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:22 pm

te banez pentru ca eu am fost la olimpiada la engleza...
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitimeVin Mai 08, 2009 4:24 pm

Te banez pt. ca eu am ieist cu mentiune pe 21 martie la olimpiada judeteana la romana
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 14 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus
Sus 
Pagina 14 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 36  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: