Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus

In jos 
+5
Andy Andain
Yume
Chou
Hinamori
Anna
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36  Urmatorul
AutorMesaj
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:47 pm

te arestez pentru ca imi descrii putin din el..please?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:52 pm

te aretsez pentur ca a fost un om la caruia i s-a stricat masina si in fata lui a oprit un alt om Clark parac il chema si l-a condus pana la resedita lui da' faza era ca era blesteamat casa si el la fel si erau tot felu' de fantome acolo si au aparut si niste zombi "buni" care vroiasu sa scape de blestem si asta puteau sa faca doar daca ajutau 100 de suflete aka oameni si ala Peter era al 100-;lea si zombii aia au inceract sa-l scape de stapanul casei care era ca un fel de stapana al intunericului..si au trecut peste obstacole si mai erau si niste faze comice p'acolo oricum a fost mistoi Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 10:12 pm

te arestez pentru ca chiar pare interesant ^^
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 10:26 pm

te aretsez pentur ca m-am enervat X(
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 10:53 pm

Te arestez pentru ca ii zic la colegamea Cioarci Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 660877 ca si porecla Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 660877 da defapt pe ea o cheama Roxana : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 10:54 pm

Smile) te arestez pentur ca am gasit o poza misto Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:00 pm

Chou te arsetez pentru ca nu mi-a placut ziua de azi Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:01 pm

te arestez pentur ca mie da in afara de ultima faza X(
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:02 pm

Te arestez pt ca nu-i nimic
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:03 pm

te arestez pentur ca nu mai joc niciodata un joc cu cineva X(
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:04 pm

Te atestez pentru ca tocmai joci unul pe forum
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:08 pm

te aretsez pentur ca nu unu' d'asta altfel X(
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:09 pm

Te arsetez pentru ca asa e
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:10 pm

te arestez pentu ca vad dublu si n-am baut nimic Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:12 pm

Te arsetez pentru ca eu chiar imi uracs viata
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:12 pm

te arestez pentru ca nu esti singura
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:14 pm

Te arestez pt ca bine...
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:15 pm

te arestez pentru ca de ce iti urasti tu viata?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:16 pm

Te arestez pt ca oricum nu zic aiuci sau nu ii zic nimanui
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:16 pm

te arestez pentru ca am socotit si nu imi vine sa cred ><" cu tot cu maine am sa am in total 20 de ore de romana incepand de luni ....
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:17 pm

Te arsetez pentru ca miercuri dau teza la romana
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:17 pm

te arestez pentru ca eu marti
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:18 pm

te aretsez pentur ca eu vineri Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:18 pm

Te arestez pt c auracs tezele
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 11:19 pm

te arestez pentur ca si eu mai ales aia la latinaX(
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus   Aresteaza userul de mai sus - Pagina 8 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus
Sus 
Pagina 8 din 36Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arcade~ :: Games-
Mergi direct la: