Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:47 am

chou te banez pentru ca yoru nui soramea adevarat ci si eu sunt asa cu ea cum esti tu cu prietena ta Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:48 am

Sini te banez pentur ca diana e cu mine in clasa :X:X si ne intelegem de minune :X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:50 am

chou te banez pentru ca yoru nui cu mine in acelasi oras da ne intelegem de minune:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:52 am

Sini te banez pentur ca aseara a stata ea la PC pana la 11 si apoi ne-am culcat si au ramas aia la PC (cine stie ce au facut)Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 1:52 pm

Chou te banez pentru ca : ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 1:57 pm

Yume te banez pentur ca bine ai revenit :**
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:08 pm

chou te banez pentru ca mersi :*:*:*
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:09 pm

te banez pentur ca trebuie sa ma duc pan' afara Very Happy ne vedem mai tarziu :*:*:*
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 2:10 pm

te banez pentru ca oke :*:*:*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 4:50 pm

te banez pentru ca ma plictisesc
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 4:53 pm

te banez pentru ca si eu ~~"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 4:59 pm

te banez pentru ca nu mai intra o prtietena pe mess: ( ((
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:01 pm

te banez pentru ca nu mai am idei
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:02 pm

te banez penttu ca .....
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:03 pm

te banez pentru ca iara o inceput sa ma doara capu ><
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:04 pm

te banez pentruca stai in pat
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:04 pm

te banez pentru ca nu cred ca voi face asta ^^"
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:05 pm

te banez pentru ca treaba ta
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:06 pm

te banez pentru ca chiar e treaba mea ^^" : ))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:07 pm

te banez pentru ca cei amuzant?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:07 pm

te banez pentru ca nu conteaza
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:08 pm

te banez penttu ca : (
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:08 pm

te banez pentru ca de ce esti suparata?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

te banez pentur ca am revenit ^^
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 5:09 pm

te banez pentru ca ok
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 38 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 38 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: