Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:25 pm

te banez pentru ca ii bun : ) ) ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:26 pm

te banez penturca cine se aseamna se aduna:))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:27 pm

te banez pentru ca nu incepe cu proverbe acum : )))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:27 pm

te banez pentur ca asta s-ar potrivi lor Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:28 pm

te banez pentru ca daca zici tu : ) ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:28 pm

te banez pentur ca stiu pe cineva caruia i-a fost dor de tine:D
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:29 pm

te banez pentru ca stiu si eu de cine zici ^^
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:30 pm

te banez pentru ca da da : ) ) )) ) ) ) ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:30 pm

te banez pentur ca cred ca stii Smile)
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

te banez pentru ca terrminati ca va dau cu tigaia in cap : ) ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:32 pm

te banez pentru ca am tacut SmileSmile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 10:53 pm

te banez pentru ca eu nu stiu daca vreau sa tac Razz Very Happy : ))
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 11:01 pm

Te banez pentru ca ma seaca scanner-ul si imi vine sa ii mai trag cate vreuna de il fac tandari Rolling Eyes
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 11:02 pm

te banez pentru ca intri pe mess..please?
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 11:07 pm

Te banez pentru ca imi face fite messu nu mi se deschide mance-l moarte ><"
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 11:08 pm

te banez pentru ca atunci intra pe skype..daca vrei sa vezi poze cu mine Razz
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 11:09 pm

Te banez pentru ca normal! Da incerc si pe mess
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 11:10 pm

te banez pentru ca oke :*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:11 am

te banez pentru ca buna dimineata
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:37 am

Ash te banez pentru ca neata:X:X:*:*:*
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:41 am

te banez pentru ca O.o si neatza:)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:42 am

Chou te banez pentru ca aseara eram plin de nu mai puteam sa ma misc=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:43 am

Sini te banez pentur ca azi am facut alergare cu sysa mea si m-am dus sa-mi vad nepotelu' :X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:44 am

chou te banez pentru ca eu ascult muzica si soramea doarme=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitimeVin Mai 01, 2009 9:45 am

Sini te arestez pentur ca bene ca nu e sysa mea adevarata e my best friend :X:X da' e ca o sora
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 37 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 37 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: