Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Baneaza userul de mai sus!

In jos 
+2
Hinamori
Anna
6 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 9:56 pm

te banez pentru ca aham
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 9:57 pm

te banez pentru ca mi-am gasit portofelu'Smile
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 9:57 pm

te banez pentru ca ce descoperire : ) )
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

Te banez pentru ca am creezt o tema temporara la forum si o voi aplica dupa ce termin de lucrat la ea
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 9:58 pm

te banez pentry ca bravo Smile
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 9:58 pm

te banez pentru c okz debea astept so vad
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 9:59 pm

Te banez pentru ca voi face un alt banner din aceiasi imagine
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 10:00 pm

te banez pentru ca zi ce culoare o sa pui?
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 10:32 pm

Te banez pentru ca culoarea asta e in fata ta
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 10:33 pm

te banez pentru ca ador culoarea dar ai terminat super repede bravo:*:*
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 10:38 pm

Te banez pentru ca o sa ii pun alta culoare
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 10:40 pm

te banez pentru ca nu ko face mie imi place foarte mult si stai sa vezi dac are cineva ceva de comentat
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:14 am

Te banez pour ca am ce totci pe luni la tehno haate school! ><"
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:24 am

Sys te banez pentru ca noi dam 2 teste saptamana care vine @.@
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:31 am

sini te banez pentru ca nu mai intra o prietena pe mess pff
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:31 am

Ash te banez pentru ca eu sunt pe invisible pe mess,nici amu nu mere?Sad
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:33 am

sini te arestez pentru ca messul meu e de vina nu al tau
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:35 am

Ash te banez pentru ca partea asta no inteleg,mereu rezolvam daca un program avea probleme da la asta nu inteleg ce are Sad
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:36 am

sini te banez pentru ca al tau nare nimic al meu are prosti : ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:39 am

Ash te banez pentru ca daca ai timp azi reinstaleazal sa vedem daca mere atunci Sad
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:40 am

Sini te banez pentru ca stai sa vad daca te pot contacta
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:42 am

Ash te banez pentru ca oke Sad
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:43 am

sini te banez pentru ca nu merge
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:45 am

Ash te banez pentru ca eu te vad ca esti pe mess,da nu pot vorbi cu tine Sad
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:46 am

sini te banez pentru ca cred ca multi au incercat sa ma conecteze da messul meu ii dus cu pluta : ) )
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baneaza userul de mai sus!   Baneaza userul de mai sus! - Pagina 10 I_icon_minitime

Sus In jos

Baneaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 10 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Baneaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Aresteaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: