Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+3
Chou
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:43 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu am niste pulpe...>< oioi...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:44 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca moi este inca bene Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:46 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca poate o sa ma duc la sala >< sau fac sala la mene acasa=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:47 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca daca ai veni la o ora de sport cum a fost azi slabeai instantatneu Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:49 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu nu numa sa slabesc vreau,vreau sa pun si ceva muschi pe mene ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:50 pm

O.o daca m-ai fi cunoscvut ai fi stiut ca inceraca ceva basket...merge Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:55 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca poate incerc,aici in curte am o bara unde bate mami covoru,numa bun de spanzurat=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:57 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ac daca mai zici ceva de spanzurat o sa vezi tu:P:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:58 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca am si franghie din aia groasa ca leo lasat aici unchiu meu ,ii franghie din aia cu care se trag masinile daca nu mere una,fac un nod si mam dus:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:59 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca daca ziceai asta joia trecuta te acompaniam si eu Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 11:01 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu nu ma spanzur amu,amu totu depinde de Ash,daca vrea sa ne despartim,ma duc si gata,sper sa am un cosciug confortabil=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 11:03 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ai grija de ea sa nu o superi Very Happy
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 11:04 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca mereu ii fac pe plac,numa sa ramana a mea ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 3:51 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca sa nu faci gresit...ca toarte fetele se supara repede Razz
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 5:03 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca am revenit Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 5:33 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca....cum a fost ieri?:>:>
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 5:39 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca o fost bine... Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 6:16 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca vrea shake de ciocolata Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 660877
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:04 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca acum ai facut sa`mi fie dor de shake Very Happy Smile)
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:44 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi era prea frumos sa stam la ore Very Happy
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:50 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca maine dau test...parca s`o ricnit porfa..ea uita ca mai avem si alte materii ~~"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:52 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu crd ca mai dau vreun test saptamana asta Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:53 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu dau unu maine si unu poimaine..maine la romana si poimaine la fizica ><"
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:54 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca urasc fizica si eu o am maine >.<
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitimeMar Apr 28, 2009 8:55 pm

daca m`ai fi cunoscut ai fi stiut ca maine am istorie...si nu mi`am invatat ^^"....
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 32 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 32 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: