Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+3
Chou
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:01 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca cred ca am luat-o razna Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:02 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu acum 2 minute am luato=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:03 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut am inceput sa ma gandesc la la prostii Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 660877
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:04 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu mam lasat de prostiile alea ditamai ca sa nu creada Ash ca is copilaros ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:05 pm

daca m-a if icunoscut ai fi stiut ca cateodata imi palce sa fiu copilaroasa..mai ales daca imi iese si ceva Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:06 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu sunt asa ....seaman pe maicamea=))si ea la varsta ei ii copilaroasa
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:07 pm

daca m-a if icunoscut ai fi stiut ca eu semana cu tata Razz
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:10 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu seaman mai mult cu ea:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:11 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu cand imi convine spun ca semana cu ea Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:12 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca unele melodii vechi imi aduc aminte de Ash >.<
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:13 pm

daca m-ai fi cunoscuit ai fi stiut ca acu' as fi zis off iubirea asta da' nu zic Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:14 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca pe mene nu ma deranjeaza cu nimic daca zici=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:15 pm

daca m-a ifi cunoscut ai fi stiut ca ziceam asta pentur ca nu eram in cloud 9 dar acu' sunt :X:X Razz:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:18 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca cred ca soramea so uitat la mesajele mele care leam scris pt Ash...presimt ca o sa fie k1 pe aici....
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:19 pm

daca m-a ifi cunoscut ai fi stiut ca la mene mesajele o sa inceapa de 1 mai :X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:20 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca no bag in seama,si asa nu mai vorbesc cu ea
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:21 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu cu sormea nu e o zi in care sa nu ne batem Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:25 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu ma bat cu ea numai cand ma enerveaza rau=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:26 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca imi vine sa rad da' nu stiu de ce Smile))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:27 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ma duc sa pap
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:27 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca pofta buna! Smile
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:39 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca merci:*:*
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:40 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca cred ca ma las de cioco Razz
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:41 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu ma las numa de cemi zice Ash:X:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitimeLun Apr 27, 2009 10:42 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu vreau sa nu ma ingras prea mult :X:X
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 31 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 31 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: