Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+3
Chou
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeMier Apr 22, 2009 5:32 pm

te arestez pentru ca pap cioco cioco :X
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeMier Apr 22, 2009 5:35 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca eu am papat inghetata de vanilie cu topping de caramel si vu bucati de ciocolata
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeMier Apr 22, 2009 5:36 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am varsat laptele Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 1:50 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca iara mam apucat de GFXuri=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 6:56 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca azi eram cum erai tu duminica seara Sad((nu bauta)Smile
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 8:10 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ce nas da sa mai beau bere:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 8:37 pm

daca m-ai fi cuoscut ai fi stiut ca acum de asta as avea nevoie Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:09 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca de parca nuti placea berea=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:12 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stitu ca acum as bea una >.<" Razz
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:13 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca berea ii acra,da te face sa uiti de griji:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:14 pm

daca m-a ifi cunoscurt ai fi stiut ca tocmai de asta vreu >.<
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:15 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca mai rapid ii un coniac sau o tuica=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:16 pm

daca m-ai fi ucnoscut a ifi stiut ca nu-mi permit sa ma imbat la ora asta Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:20 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu mas imbata incontinuu Wink)
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:22 pm

daca m-ai fi cunoscutai fi stiut ca daca te-ai imbata nu ti-ai mai trai viata Razz:)) asa bine Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:24 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca inca nu am renuntat la ideea aia a mea Twisted Evil
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:25 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca acum am fi 2 Razz:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:26 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca tu ai un motiv,eu am un infinit=))doamne cacama
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:27 pm

LOL! daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca (,) cred ca Ash ar trebui sa intre odata Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:28 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca Ash mio zis ca in timpu saptamanii nu intra Sad Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:29 pm

Sad( daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca acu' imi este si mai dor de ea Sad(
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:32 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca si mie Sad Sad
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:33 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ai fost rapid Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:34 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca daca bag nitro merg foarte rapid Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 9:36 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stitu ca mi-e cam sete Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 4 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 4 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: