Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+3
Chou
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:44 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca .......florile de pe borou miros frumos:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:46 pm

daca m-a oifi cunoscut ai fi stitu ca am scapt azi vaza pe jos si presimt ca se va intampla ceva rau XD
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:46 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca numi vine sa cred ca crezi in asemenea caricaturi : ) ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:47 pm

daca m-a i f icunsocut a i f istiut ca mi s-a mai intamplat si a fost partial adevarat Sad
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:48 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca si mie dar tot nu cred : ) ) ) ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:48 pm

daca m-a ifi cunoscut ai f istiut ca nici eu nu cred in totalitate Very Happy
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:49 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu nu cred deloc
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:50 pm

daca m-ai f icunoscut ai fi stiut ca bravo tie :-bd
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:50 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ti sa mai intamplat ceva rau?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:51 pm

daca m-ai ficunoscut ai fi stitu ca nu chiar rau Very Happy
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:52 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca zi
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:53 pm

daca m-ai f icunsocut ai fi stiut ca (,) cand am scapat vaza ai din mana...dupa vreo 30 minute m-a sunat un prieten de-a lui varmiu ca au avut accident de masina si sunt la spitalu' mare si nu pot sa ajung pana acolo X( ca maine ma duc la scoala
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:54 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca pff: ( ( ( ( imi pare rau
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:55 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca maine ma duc la el chiar daca ma invoiesc da' toit o sa-l vad...si s-ar putea sa fie si mister bunny acolo XD
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:56 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca :>:> : ) ) )
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:57 pm

daca m-a ifi cunoscut ai fi stitu ca daca sesimte varmiu mai bine ii zic lu' ala sa imi dea sampania inapoi X(
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 8:57 pm

dacnoscut ai fi stiut ca : ) ) ))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 9:00 pm

daca m-a ifi cunoscut a ifi stiut ca mi-e cam teama ca cine stie ce idei o sa aiba X(
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 9:01 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca :>
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 9:02 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca joi nu ma duc la scl Very Happy
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 9:02 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca:O
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 9:08 pm

daca m-ai fi cunoscut ai f istiut ca mor de somn zzz
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 9:08 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca si eu
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 9:09 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stitu ca vreau sa stau acsa maine X(
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 9:10 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca cine cu vrea
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 2 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: