Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+3
Chou
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:29 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca am ramas tablou cand am vazut=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:30 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ti-am spus greseala de tastare Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:30 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca nu e nimic>;D<
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:31 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ok >Very Happy<
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:32 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu nu ma uit la tastatura cand scriu da de aia stiu ce scriu=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:33 pm

daca m-ai fi cunsocut ai fi stiut ca la mine in camera e cam intunerica si nici eu nu ma prea uit Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:36 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca si si maniac de calculatoare,am vazut ca este tastatura neagra cu lumini:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:37 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca vreau sa vina 12 iunieodata :X:X o sa fiu uda fleasca Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:38 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca vin si eu=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:39 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca te astept da' iti iei apa cu tine Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:40 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca anu trecut gauream capacele de la flacoane=))si eu aduceam pt tata clasa=))aia mai isi gaureau cu compasu=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:41 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca noi pe strada cu vecinii faceam asta pana seara Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:42 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca o venit maicamea de la lucru ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:42 pm

O.o daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi se pare ca vina tata >.<"
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:43 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca atunci mai postam poimaine=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:44 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca see you poimanie:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:45 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca noapte buna si somnic usor!!>;D<
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:52 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca merci si tie la fel Wink
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:52 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca merci si ceao,amu chiar plec=))))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:53 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca astept sa se downloadeze melodia si plek si eu Razz:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 1:16 am

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca am revenit=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 1:41 pm

daca m-ia fi cunoscut ai fi stiut ca si eu acum Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 6:31 pm

Daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca am vorbit cu sora mai mare a lui Inoue(Alexandra)despre una care ne jignea
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 7:29 pm

Daaca mai fi cunoscut ai fi stiut ca azi a fost o zi foarte urata
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 8:08 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mi-a fost dor de tine :X:X :*:*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 7 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 7 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: