Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Daca m-ai fi cunoscut...

In jos 
+3
Chou
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:04 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca ce-a patit toata lumea ?d'oh -_-"
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:06 pm

daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca ma las de prostii,daca tot o am pe Ash:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:07 pm

daca m-ai fi cuoscut ai fi stiut ca te intreb daca Ash stie?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:09 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu mam lasat de cand am cunoscuto pe ea,si nu cred ca stie,si nici nu vreau,ar crede ca sunt perv Neutral
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:09 pm

daca m-ai fi cunsocut ai fi stiut ca O.o aka ...........
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:10 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca eu ma las de ele,da amu ele vin dupa mine,colegii din clasa se mai uita pe tel si imi arata si mie,doamne cacai
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:11 pm

daca m-ai fi cunoascut a ifi stiut ca ai cam luat-o razna..fara suparare:))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:12 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca de asta nu miam dat seama=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:13 pm

daca m-ai fi cunoscut a i fi stiut ca ........
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:14 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca imi ajungea daca puneai un emoticon=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:15 pm

daca m-ai fi ucnoscut ai fi stiut ca m-ai lasat fara cuvinte Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:15 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca daca vrei sa visezi frumos viseaza cu un emoticon=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:17 pm

daca m-ai if ucnsocut ai fi stitu ca m-am gandit deja la emoticonu' asta :X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:19 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca nu e o idee rea
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:19 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca mie imi spoi Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:20 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca iara incep sa nu fiu atent la ore ca ma gandesc la Ash:X:X
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:21 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca de abia astept sa ajung pe plaja :X:X
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:22 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca am obosit de la postat ><
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:23 pm

daca m-ai fi cunscut ai fi stiut ca eu trebuia sa fiu la nani acum Smile)
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:24 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca scuze=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:24 pm

daca m-ai fi cunoscut ai fi stiut ca nu-i nimic...imi palce sa postez cu tine=))
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:26 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca o data ai zis ca nuti place=))zici ca as fi bere=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:27 pm

daca m-ai fi cunsocut ai fi stiut ca asa am zis?:-?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:28 pm

Daca mai fi cunoscut ai fi stiut ca da,da nu aici,cred ca pe forumu lu soramea=))
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitimeJoi Apr 23, 2009 10:28 pm

daca m-ai fi cunoscut a ifi stiut ca cred ca a fost o greseala de tastare Smile)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca m-ai fi cunoscut...   Daca m-ai fi cunoscut... - Pagina 6 I_icon_minitime

Sus In jos

Daca m-ai fi cunoscut...
Sus 
Pagina 6 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Daca m-ai fi cunoscut...
» Ce ai face daca...
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: