Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+3
Andy Andain
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:38 pm

Ash te arestez pentru ca da...: ))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:39 pm

Yoru te arestez pentru ca mda sti eu am un photoshop de 1 ani cred si tot habar nam cum sa-l folosesc : ) ) ) )
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:42 pm

Ash te arestez pentru ca m-amsperiat de tine Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 660877 adica in sensu ca nu am vazut ca ai postat si m-am gandit sa imi editez mesaju' in caz ca am iara greseli de tastare si m-am dus iute cu moues-ul si apoi vazui post-ul tau : ))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:43 pm

Yoru te arestez pentru ca vad ca si tu esti aeriana : ) ) ) ) ) imi aduci aminte de mine pe mew mew power : ) )
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:44 pm

Ash te arestez pentru ca asta mi-o zis si profa de tehno Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 660877) mo pus sa citesc si nu stiam unde desi mi-am insemnat inainte sa nu pierd siru' : )) plus ca mi-o zis colegamea de 3 ori da tot nu am gasit : ))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 12:46 pm

Yoru te arestez pentru ca mda : ) ) ) )) eu inafra de orele de mate si romana ma uit pe geam cand astia citesc ori ma sprijin de perete si dorm : )) ) ) )
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 1:18 pm

ash te arestez pentru ca eu si de vreau nu pot sa adorm la ore 7.7
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 1:40 pm

Yume te arestez pentru ca eu pot : ) ) ) si inca foarte bine
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 3:06 pm

Ash te arestez pentru ca e ceva in neregula la profilul de la mesaje
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 4:20 pm

rose te arestez pentur ca azi am foat in parc si am pus la cale planu' de atac pentur 1 mai Smile))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 4:36 pm

Chou te arestez pentru ca acum am rezolvat cu pofilul
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 4:41 pm

rose te arestez pentur ca am chef de jucat carti:))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 4:41 pm

Chou te arestez pentru c apot sa te bag in lista de mess?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 4:42 pm

te aretsez pentur ca sigur...nici nu trebuia sa-mi ceri voie Smile)
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 4:44 pm

Chou te arestez pentru ca bine
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 4:45 pm

te aretsez pentur ca vreau sa fac ceva da' nu stiu ce:))
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 4:48 pm

Chou te arestez pentru ca sper ca ai observat ca te-am facut supraceghetor aici
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 5:00 pm

te arestez pentru ca mersi ca m`ai facut editor :*Very Happy
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 5:30 pm

Te arestez pentru ca n-ai pentru ce
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 5:37 pm

te arestez pentru ca ador culoarea forumului si inimioarele
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 5:41 pm

Te arestez pentru ca o s ao las asa pana ma plictisesc de ea :X:
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 5:42 pm

te arestez pentru ca oke:X
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 5:43 pm

Te arestez pentru ca ma duc la foile de personaj ale membrilor
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 5:44 pm

te arestez pentru ca okz dar am o intrebare
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitimeDum Apr 26, 2009 5:47 pm

Te arestez pentru ca pune-o la nelamuriri/sugestii
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 32 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 32 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: