Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Aresteaza userul de mai sus!

In jos 
+3
Andy Andain
Hinamori
Anna
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 10:32 pm

te arestez pentru ca din cate forumuri ai facut fondul si culoarea imi plac cel mai mult sunt superbe rose-chan forumul arata mai bine ca intotdeauna il ador:X:X:X:Xbravo:X:X:X:X
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 10:37 pm

Ash te arestez pentru ca forumul meu arata groaznic in culoarea asta :XXXXX:
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 10:39 pm

rose te arestez pentru ca eu il ador:X:X
Sus In jos
Anna
Admin
Anna

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 10:41 pm

Te arestez pentru ca ii voi schimba aspectul si adresa d einternet dar maine ii voi schimba adresa si noua adresa va fi primita prin mail
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeVin Apr 24, 2009 10:42 pm

te arestez pentru ca sper ca no so faci in timpul in care intra cel mai mult useri sa posteze ok?adica cdepinde daca nu dureaza mult sau nu deranjeaza cu nimic postarea e bun
Sus In jos
Yuuki Cross
V.I.P.
V.I.P.
Yuuki Cross

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 12:12 am

Te arestez pentru ca azi am facut 49 de exercitii la romana pe scurt vreo 5 teze fata-verso pentru mane' la medi la romana ><"
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:25 am

Sys te arestez pentru ca eu in viata mea nu am facut atatea exercitii=)))numa la mate=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:29 am

sini te arestez pentru ca am intrat si eu insfarsit
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:30 am

Ash te arestez pentru ca ma bucur ca ai venit:X:Xte tzuc!!:X:X
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:31 am

sini te arestez penty ca si eu ma bucur ca am venit : ) ) ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:32 am

Ash te arestez pentru ca de cand mam trezit nam mancat nimica=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:33 am

sini te arestez pentru ca eu am mancat un iaurd
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:35 am

Ash te arestez pentru ca ma duc imediat sa pap si eu ceva:*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:38 am

Sini te arestez pentru ca okz pofta buna
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:38 am

Ash te arestez pentru ca merci:*:*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:40 am

sini te arestez pentru ca ma doare gatul oare am racit ieri?
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:43 am

Ash te arestez pentru ca daca te doare inseamna ca ai racit:((mie imi era frica sa nu racesti:(
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:44 am

Sini te arestez pentru ca ma simt mai bine ca oricand ce naiba : ) )
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:45 am

Ash te arestez pentru ca sper sa fi racit:*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:47 am

Sini te arestez pentru ca sper sa fi racit?asa ai zis :O:O
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:48 am

Ash te arestez pentru ca am uitat sa zic un "nu",doamne cacama=))se vede ca nam mancat nimic=)))eu nu tias dori asta niciodata,mai bine mor eu decat sa racesti tu:*:*:*
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:49 am

sini te arestez pentru ca probabil e doar o simpla raceala
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:50 am

Ash te arestez pentru ca eu mereu ziceam ca cum o venit raceala asa si pleaca=))
Sus In jos
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:52 am

sini te arestez pentru ca eu ma duc sa postez la oracolul lui yoru-chan
Sus In jos
Andy Andain
V.I.P.
V.I.P.
Andy Andain

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitimeSam Apr 25, 2009 9:54 am

Ash te arestez pentru ca oke:*:*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Aresteaza userul de mai sus!   Aresteaza userul de mai sus! - Pagina 17 I_icon_minitime

Sus In jos

Aresteaza userul de mai sus!
Sus 
Pagina 17 din 42Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 42  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aresteaza userul de mai sus
» Aresteaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Baneaza userul de mai sus!
» Ce ai face daca te-ai trezi langa userul de deasupra ta?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Arhiva~ :: Arhiva-
Mergi direct la: