Winter Anime
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine ati venit pe Winter Anime,un forum cu tematica iernii,unde va asteapta jocuri,distractie si multe altele!

AcasaAcasa  PortalPortal  GalerieGalerie  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

O mica plimabare

In jos 
+3
Hinamori
Yuuki Cross
Lolita
7 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Urmatorul
AutorMesaj
Hinamori
V.I.P.
V.I.P.
Hinamori

O mica plimabare - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:05 pm

-Ce ai face daca logic Smile)acum asta il aleg mereu
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:07 pm

ok ce ai face daca te-ai trezi in varful muntelui in pijama?Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:54 pm

ok..i'm come back...well..cred ca de as fi pe varfu' muntelui in pijama as ingheta...sau as fugi repede jos din varf : ))
my turn..i think..adevar...provocare sau ce`ai face daca...
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 3:59 pm

hmm provocare Very Happy
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 4:09 pm

hmm..te provoc ca daca mai incearca your perv gardian sa`ti ceara "taxa" sa`i dai una in punctu' sensibil Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 4:20 pm

pey eu m-am saturat de asta adica i-am dat de cateva ori Very Happy da' lui ii trebuie cateva palme sa-si revina Smile)
deci tu ce alegi?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 4:21 pm

poi aleg provocare Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 4:23 pm

Bine atucni...te provoc sa te dai cu sania de pe acoperis Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 4:44 pm

nu prea vad cum..pentru ca stau la casa cu etaj..plus ca m`ar omori parintii ca as strica tiglele~~" : ))
deci..choose
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 4:50 pm

Smile) tot provocare Razz
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 7:21 pm

te provoc sa..hmm..sa imi zici la multi ani la postu' cu ziua mea Razz (no ideas now~~")
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 10:01 pm

asa o sa fac Razz oricum treceam pe acolo Smile)
ce alrgi?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 10:38 pm

poi provocare Very Happy
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 10:43 pm

hmm te provoc sa scrii o poezie Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 10:59 pm

lol..nu ma pricep la poezii..ti`o trimit prin pm cand e gata..ok?
asa..ce alegi?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:01 pm

ce ai face daca ?Very Happy
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:09 pm

oke..sa ma gandesc..ce`ai face daca ai veni in vacanta in orasu' meu?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:10 pm

te-as vizita Razz ^-^ sau te-as invita la o cafea Smile)
ce alrgi acum?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:15 pm

ce`ai face daca? Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:17 pm

bine ...ce ai face daca te-ar vana un vampir super dragut?Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:21 pm

Mai am nevoie de sangele meu...cred...imi plac vampirii..da nu mi`as risca viata..cred..Very Happy:P
ce alegi?
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeLun Apr 20, 2009 11:22 pm

provocare Smile) aleg baga tot ce poti Smile)
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 12:02 am

poi te provoc ca data viitoare cand iti intalnesti "gardianu'" sal pocnesti calumea Razz
Sus In jos
Chou
V.I.P.
V.I.P.
Chou

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 12:03 am

Sa stii ca as ao sa fac:))
ce alegi?
Sus In jos
Yume
V.I.P.
V.I.P.
Yume

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitimeMar Apr 21, 2009 12:10 am

ce`ai face daca? again Razz
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O mica plimabare   O mica plimabare - Pagina 9 I_icon_minitime

Sus In jos

O mica plimabare
Sus 
Pagina 9 din 11Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Winter Anime :: ~Scary places~ :: Cimintirul-
Mergi direct la: